Libnet.ro
UNICEF

11:00

Dumitru Coarna va deschide lista PSD Calarasi la alegerile pentru Camera Deputatilor: Mai ramane ca decizia finala sa fie aprobata de catre conducerea centrala

B1 B1,
Dumitru Coarna va deschide lista PSD Calarasi la alegerile pentru Camera Deputatilor: Mai ramane ca decizia finala sa fie aprobata de catre conducerea centrala

Dumitru Coarna, presedintele Federatiei Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania, va deschide lista PSD Calarasi la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor,. continuă pe B1

Emanuel Ungureanu va deschide lista USR-PLUS Buzau pentru Camera Deputatilor - surse

Deputatul USR Emanuel Ungureanu va deschide lista de candidati a Aliantei USR-PLUS Buzau pentru Camera Deputatilor, au declarat pentru HotNews. ro surse din alianta. Emanuel Ungureanu si-a anuntat saptamana aceasta plecarea din USR Cluj intr-o alta filiala USR, dupa ce Alianta USR-PLUS Cluj l-a pus abia pe pozitia 5, loc neeligibil, pe lista de candidati la alegerile parlamentare. Emanuel Ungureanu a acuzat un macel politic la alegerile interne din USR-PLUS Cluj.

Un patron de presa deschide lista PNL Buzau pentru Senat, la alegerile parlamentare

Jurnalistul Vlad Pufu, fondatorul Sansa Buzoiana, Focus FM si Focus TV, va deschide lista candidatilor PNL Buzau pentru Senatul Romaniei.

Vlad Pufu, fondatorul Sansa Buzoiana, Focus Fm si Focus TV, deschide lista PNL Buzau pentru Senat

Vlad Pufu, fondatorul grupului media care detine Focus TV, Focus Fm, Sansa buzoiana si SansaNews, va deschide lista candidatilor PNL Buzau pentru Senatul Romaniei. Candidatura sa va fi supusa.

Alexandru Rafila va deschide lista de Bucuresti a PSD la Camera Deputatilor: Lista de Buzau nu o deschid cu siguranta Ce spune despre posibilitatea ca alegerile sa fie amanate (VIDEO)

Alexandru Rafila a confirmat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca el este cel care va deschide lista de Bucuresti a PSD pentru alegerile la Camera Deputatilor. Lista de Buzau nu o deschid cu siguranta, a.

Serban Nicolae nu mai are loc pe lista PSD pentru Bucuresti. Numele de pe pozitiile eligibile de senatori si deputati, discutate de social-democrati

Social-democratii mizeaza sa obtina la alegerile parlamentare in Bucuresti 4 senatori si 8-9 mandate de deputati. Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca intre numele de pe listele discutate se regasesc pe langa Gabriela Firea si Alexandru Rafila, fostii primari de la sectoarele 1 si 5, Dan Tudorache si Daniel Florea, precum si avocatul Gheorghe Piperea. Serban Nicolae, unul dintre artizanii celor mai nocive modificari ale legilor din domeniul juridic, nu si-a mai gasit un loc la Bucuresti. La fel si Ecaterina Andronescu. Vechea garda din PSD trasa pe linie moarta Oprisan, Iordache, Nicolicea si Carmen Dan nu au loc pe lista PSD la Parlament.

Alexandru Rafila candideaza pe lista PSD la parlamentare: Mai intai sunt medic si voi respecta intodeauna lucrurile care tin de constiinta mea profesionala

Profesorul dr. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, si-a anuntat, joi seara, candidatura pe listele PSD la alegerile parlamentare. Va multumesc ca ati dat curs invitatiei noastre si sunt covins ca veti face ce trebuie in Parlament, a spus Marcel Ciolacu, presedintele PSD.

Constantin Iacov (Pro Romania): Numirea lui Alexandru Rafila pe lista PSD, parte dintr-un troc. Victor Ponta l-a plimbat de mana, Marcel Ciolacu l-a luat de nevasta. Asa s-a mai dus mitul unui medic bun (VIDEO)

Constantin Iacov a comentat, vineri, in direct pe B1 TV, candidatura lui Alexandru Rafila pe listele PSD la alegerile parlamentare si sustine ca mutarea face parte dintr-un troc politic. Nu candidezi la Pro.

Ministrul Transporturilor deschide lista PNL Salaj pentru Camera Deputatilor. Pe cine mizeaza liberalii pentru Senat

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, va deschide lista PNL pentru Camera Deputatilor, la Salaj, a decis in cursul zilei de vineri Colegiul Director Judetean al organizatiei. Pe urmatoarele locuri se situeaza.

Medicul Streinu Cercel, locul 2 pe lista PSD pentru Senat, dupa Gabriela Firea - surse

Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, Adrian Streinu Cercel, va figura pe locul al doilea pe lista PSD pentru Senat, dupa Gabriela Firea, au declarat surse din partid pentru HotNewsro. Reamintim ca lista PSD la Camera Deputatilor va fi deschisa de medicul Alexandru Rafila.

Surse: Streinu Cercel, pe loc eligibil pe lista PSD Bucuresti pentru Senat

Doctorul Streinu Cercel ar urma sa fie pus pe un loc eligibil pe lista PSD Bucuresti pentru Senat, lista deschisa de Gabriela Firea, potrivit unor surse politice. La Camera Deputatilor pe primul loc este medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2068 seconds )