Libnet.ro
UNICEF

11:31

Serban Nicolae nu mai are loc pe lista PSD pentru Bucuresti. Numele de pe pozitiile eligibile de senatori si deputati, discutate de social-democrati

Hotnews Hotnews,
 Serban Nicolae nu mai are loc pe lista PSD pentru Bucuresti. Numele de pe pozitiile eligibile de senatori si deputati, discutate de social-democrati

Social-democratii mizeaza sa obtina la alegerile parlamentare in Bucuresti 4 senatori si 8-9 mandate de deputati. Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca intre numele de pe listele discutate se regasesc pe langa Gabriela Firea si Alexandru Rafila, fostii primari de la sectoarele 1 si 5, Dan Tudorache si Daniel Florea, precum si avocatul Gheorghe Piperea. Serban Nicolae, unul dintre artizanii celor mai nocive modificari ale legilor din domeniul juridic, nu si-a mai gasit un loc la Bucuresti. La fel si Ecaterina Andronescu. Vechea garda din PSD trasa pe linie moarta Oprisan, Iordache, Nicolicea si Carmen Dan nu au loc pe lista PSD la Parlament. continuă pe Hotnews

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti (surse)

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Vechea garda din PSD trasa pe linie moarta Oprisan, Iordache, Nicolicea si Carmen Dan nu au loc pe lista PSD la Parlament.

Surse. Ecaterina Andronescu si Serban Nicolae, scosi de pe lista la parlamentare. Avocatul Piperea, candidat PSD la Senat

Senatorii Ecaterina Andronescu si Serban Nicolae nu vor mai prinde locuri eligibile pe lista PSD pentru alegerile parlamentare, sustin surse politice pentru Adevarul. in locul lor vor candida Daniel Zamfir fost PNL si ALDE) si avocatul Gheorghe Piperea, ambii veniti pe filiera Antena 3.

Dancila se cere pe listele PSD: Prezenta mea va arata ca Liviu Dragnea nu mai are nicio influenta in PSD

Data la o parte de filiala Teleorman, fostul premier Viorica Dancila spune ca preznta ei pe listele PSD pentru parlamentare va arata ca Liviu Dragnea nu mai are nicio influenta in partid. Mai mult, ea spune ca, din inchisoare, fostul lider al social-democratilor trage sforile ca ea sa nu fie pe liste.

Vechea garda din PSD trasa pe linie moarta Oprisan, Iordache, Nicolicea si Carmen Dan nu au loc pe lista PSD la Parlament

Conducerea PSD centralizeaza saptamana aceasta propunerile din partea organizatiilor pentru lista la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Surse social democrate au declarat pentru HotNews. ro ca parlamentarii controversati ai PSD si care au stat alaturi de Liviu Dragnea nu vor mai prinde un loc in Parlament. Pe lista neagra se afla nume ca Florin Iordache, Eugen Nicolicea, Carmen Dan si Iulian Iancu. De asemenea, baronul de Vrancea Marian Oprisan este tras pe tusa.

Surpriza! Alexandru Rafila deschide lista PSD la parlamentare

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor din Bucuresti la alegerile parlamentare, conform publicatiei republica. ro. in vara, Victor Ponta i-a propus acestuia sa candideze din partea ProRomania pentru Primaria Capitalei, dar Rafila a refuzat.

Alexandru Rafila deschide lista PSD la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor

Reputatul medic Alexandru Rafila va figura primul pe lista pentru alegerile parlamentare la Camera Deputatilor, din partea Partidului Social Democrat PSD), au confirmat surse din PSD pentru antena3. ro.

Surse: Lista PSD pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Varianta finala

Lista candidatilor PSD pentru alegerile parlamentare de la Bucuresti a fost finalizata si a fost obtinuta de Antena 3.

Gina Pistol a primit interdictii deja. Ce nu mai are voie sa faca iubita lui Smiley

Gina Pistol traieste cea mai frumoasa perioada a vietii sale! Vedeta Antenei 1 este insarcinata in luna a cincea, motiv pentru care a primit interdictii deja. Iubita lui Smiley recunoaste ca ii este dor sa faca anumite lucruri. Ce nu mai are voie sa faca Gina Pistol Gina Pistol si Smiley vor deveni, in doar .

Ce lucruri nu stiai pana acum de Andreea Marin. Cati copii mai are, de fapt, pe langa Violeta

In anul in care a devenit prima jurnalista care a escaladat Kilimanjaro, Andreea Marin a fost numita si cea mai sexy romanca. Cati copii are, de fapt, Andreea. Ce lucruri nu stiai pana acum despre de Andreea Marin Vedeta a si-a lasat amprenta in istoria televiziunii ca Zana de la Surprize, surprize, dar cariera ei .

Deputatii de la saormerie, din nou pe liste la parlamentare. Ce surprize ofera lista PSD de la Vaslui

PSD Vaslui si-a desemnat viitorii candidati pentru alegerile parlamentare. Pe lista ce urmeaza a trece de avizul central se afla nume noi, dar si politicieni controversati precum Adrian Solomon, deputatul care de-a lungul anilor a avut nenumarate derapaje publice.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )