Libnet.ro
UNICEF

08:15

Masinile electrice vor face parte din viata noastra mai devreme si in volume mai mari decat ne asteptam

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Masinile electrice vor face parte din viata noastra mai devreme si in volume mai mari decat ne asteptam

Enel, cea mai mare companie de utilitati din Europa, pregateste infrastructura necesara, serviciile de alimentare si dezvolta tehnologiile necesare retelelor pentru reincarcarea autovehiculelor electrice, Francesco Starace, director general al grupului italian Enel, declarand, pentru Bloomberg, ca grupul va construi instalatii de reincarcare pentru autovehiculele electrice nu doar in Italia, ci si in Spania si in America de Sud, unde grupul este prezent. continuă pe Ziarul Bursa

innoptarile turistilor in structurile de primire turistica din tara noastra au crescut cu 6,5%

Peste 12 milioane de sosiri ale turistilor romani si straini au fost inregistrate in structurile de primire turistica din tara noastra in anul 2017, in crestere cu 10,4% fata de cele din anul 2016, in timp ce numarul innoptarilor a cunoscut un avans de 6,5% si a depasit 26,9 milioane, potrivit datelor Institutului National de Statistica publicate astazi.

Dodon: Unirea pentru care militeaza o parte din cetatenii Republicii Moldova inseamna razboi civil

Unirea pentru care militeaza o parte din cetatenii Republicii Moldova inseamna razboi civil, a declarat presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, in cadrul emisiunii Acces direct de la postul de televiziune NTV Moldova, informeaza deschide. md. Seful statului sustine ca va folosi toate caile legale pentru a nu permite lichidarea statalitatii Republicii Moldova, relateaza News. ro.

BOMBA in showbiz! Adelina Pestritu, iNSARCINATA! Barbatul din viata vedetei este chiar VIRGIL ... (FOTO)

Adelina Pestritu si-a auntat fanii ca are parte de cel mai frumos dar pe care il putea primi vreodata . intr-o postare pe pagina personala de Facebook, vedeta a anuntat ca este insarcinata, precizand.

Doliu in familia unei cunoscute actrite! Fratele acesteia s-a stins din viata la doar 55 de ani

Actrita Kim Cattral, cunoscuta mai ales pentru rolul din serialul Sex and the City, a anuntat duminica ca fratele ei, in varsta de 55 de ani, a murit. Cu putin timp inainte, aceasta anuntase ca fratele sau.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )