Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dupa 30 de ani. Cum s-a trait Revolutia romana, cu Dinescu si Cozighian

România Liberă România Liberă,
Dupa 30 de ani. Cum s-a trait Revolutia romana, cu Dinescu si Cozighian

Pe 22 decembrie, la Politica si delicateturi, Mircea Dinescu si invitatul sau rememoreaza momentel. continuă pe România Liberă

De ce a plans Stefan Banica Jr, pe scena de la Sala Palatului. Ce s-a intamplat dupa 30 de ani de cariera

Stefan Banica Jr, actor, compozitor, regizor, interpret, producator, unul dintre cei mai complecsi artisti din Romania si o cariera de 30 de ani. A sustinut mii de concerte, dar niciunul ca cel de aseara, 13 decembrie, desfasurat la Sala Palatului. Ce s-a intamplat? De ce a plans Stefan Banica Jr, pe scena de la Sala .

Moneda cu tema 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, lansata de BNR in circulatie

Banca Nationala a Romaniei lanseaza in circulatie, de luni, o moneda din alama cu tema 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, precum si, in circuitul numismatic, monede din argint si alama pentru colectionare, conform unui comunicat al BNR, citat de Agerpres.

Dupa 30 de ani, calaii de la Revolutie inca sunt liberi, avertizeaza presedintele Iohannis

Desi au trecut 30 de ani de la Revolutia din Decembrie 1989, cu cateva exceptii, calaii acelor zile.

PESTE 112 ANI DE INCHISOARE, DUPA PATRU ANI DE PROCES Colectiv, primele condamnari

Magistratii Tribunalului Bucuresti au pronuntat, ieri, primele sentinte in cazul Colectiv, dupa patru ani de la tragicul eveniment in care si-au pierdut viata 67 de persoane. Totalul pedepselor aplicate de prima instanta se ridica la 112 ani si 2 luni de inchisoare.

Cine este Lidia Fecioru. Ce a facut astrologul de la Antena 3 cand s-a intalnit cu sotul ei dupa 18 ani de la divort

Un bioenergoterapeut, la fel cum este si Lidia Fecioru, este cel care se ocupa cu vindecarea bolilor prin intermediul calitatilor lui bioenergetice. Acesta studiaza sursele energetice si transformarile de energie la nivelul materiei vii. Lidia Fecioru este unul din cei mai cunoscuti bioenergoterapeuti si astrologi din Romania. Vedeta poate fi vazuta des pe micile ecrane, .

Guardian: 30 de ani de la Revolutia Romana. 10 zile care au zguduit lumea. Unde sunt vinovatii?

Craciunul marcheaza 30 de ani de cand Nicolae Ceausescu, un dictator megaloman si izolationist, a fost condamnat intr-un proces ad-hoc si executat, impreuna cu sotia sa, punand capat unei domnii de mai bine de doua decenii in care acesta a adus populatia tarii in pragul saraciei si al suferintei, scrie The Guardian. in trei ani de la prabusirea dictaturii, doar cativa oameni au fost condamnati pentru rolul pe care l-au jucat in regimul represiv al lui Ceausescu, mai noteaza publicatia britanica.

Dezbatere despre Revolutia romana, in Parlamentul European. Se va adopta o Rezolutie La Bucuresti va avea loc o sedinta solemna (VIDEO)

Parlamentul European are, luni, o dezbatere despre Revolutia din Romania, la exact 30 de ani de la debutul acesteia, la Timisoara. Joi, eurodeputatii vor adopta si o Rezolutie. Luni, la Strasbourg, va.

Daca nu stiati inca, aflati acum ca totul in Revolutia Romana a inceput cu ungurii

Asa cum este firesc, atasez acestui text documentul original The Roamnian Revolution at 30: It all started with Hungarians redactat de secretarul de stat Zoltan Kovacs si difuzat in urma cu foarte scurt timp ca nota de informare din partea International Communications Office MK) in atentia comunitatii corespondentilor de presa din Bruxelles si nu numai.

Revolutia Romana Totul a inceput cu ungurii? Romanii sunt complet absenti din peisaj, in viziunea Budapestei

Viktor Orban va celebra azi, la Timisoara, debutul Revolutiei Romane, printr-un discurs la o gala organizata de Consiliul National Maghiar din Transilvania. Pentru ca Totul a inceput cu ungurii, dupa cum subliniaza, din titlul unui articol vadit provocator, purtatorul de cuvant al Guvernului maghiar, Zoltan Kovacs, scrie Horia Blidaru pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Marturia in premiera a unui roman emigrat inainte de 1989 care a participat la Revolutia din Decembrie: Caramitru m-a indemnat sa vorbesc la TVR

Un roman care a participat la Revolutia din Decembrie 1989, venit din diaspora, la eliberarea Televiziunii Romane, a decis sa descrie, dupa 30 ani, cele petrecute atunci. El a aratat si fotografii in premiera, din grupul de revolutionari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )