Libnet.ro
UNICEF

16:16

Dupa Bianca Andreescu, o alta jucatoare s-a retras din Turneul Campionelor. Motivul pentru care a parasit competitia

Playtech Playtech,
Dupa Bianca Andreescu, o alta jucatoare s-a retras din Turneul Campionelor. Motivul pentru care a parasit competitia

Inca o jucatoare s-a retras din Turneul Campioanelor, dupa ce Bianca Andreescu si Naomi Osaka s-au accidentat si au parasit competitia din China. Kiki Bertens a acuzat probleme medicale in setul secund al partidei cu Belinda Bencic si nu a mai putut continua meciul. Bianca Andreescu, Naomi Osaka si Kiki Bertens s-au retras din Turneul . continuă pe Playtech

Turneul Campioanelor, marcat de accidentari: Bianca Andreescu se retrage inainte de ultimul meci din grupa si va fi inlocuita de Sofia Kenin

Bianca Andreescu 4 WTA) s-a retras inaintea ultimei etape a Grupei Violet de la Turneul Campioanelor, astfel ca va fi inlocuita de Sofia Kenin 12 WTA). Am efectuat un control medical la genunchi, joi,.

Rasturnare de situatie! Cum poate ajunge Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, dupa ce Bianca Andreescu a parasit competitia

Simona Halep are sanse mari sa se califice in semifinale la Turneul Campioanelor, chiar daca a pierdut meciul cu Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6. Romanca poate profita de retragerea Biancai Andreescu din competitie, dar este obligata sa castige meciul de vineri, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep e aproape de semifinale, dupa ce Bianca Andreescu .

Nu degeaba i-a cedat genunchiul. Bianca Andreescu a intrat in vizorul lui CTP. Adevaratul motiv pentru care a parasit Turneul Campioanelor

Dupa ce a comentat prestatia Simonei Halep din meciul cu Elina Svitolina, Cristian Tudor Popescu a luat-o la rost pe Bianca Andreescu. Sportiva canadiana de origine romana a abandonat Turneul Campioanelor din cauza unei accidentari. CTP: Bianca Andreescu are 2, 3 kilograme in plus Bianca Andreescu s-a retras de la Turneul Campioanelor, dupa ce s-a .

Simona Halep, dupa meciul cu Bianca Andreescu: Sunt fericita ca am putut sa ma lupt cu o jucatoare cu 10 ani mai tanara si care tocmai a castigat US Open!

Simona Halep a invins-o pe canadianca Bianca Andreescu in trei seturi, 3-6, 7-6 8-6), 6-3, luni, intr-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen China).

OFICIAL: Bianca Andreescu s-a retras de la Turneul Campioanelor - Sofia Kenin va juca contra Elinei Svitolina

Bianca Andreescu nu va mai disputa ultimul meci din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor, dupa cum informeaza contul oficial de Twitter al WTA. Accidentata la genunchiul stang, Bianca va fi inlocuita de Sofia Kenin la confruntarea cu Elina Svitolina.

CTP, reactie neasteptata, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu. A fost cam ruginita in primul set!

Simona Halep a castigat confruntarea cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor 2019. Campioana de la Wimbledon s-a impus in 3 seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat prestatiile celor doua jucatoare, la scurt timp dupa incheierea meciului. CTP, dupa meciul Simona Halep Bianca Andreescu: Canadianca ar trebui sa mai dea .

Bianca Andreescu s-a retras de la Turneul Campioanelor. Rezultatul de la RMN ma forteaza sa renunt

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu si-a anuntat, joi, retragerea de la Turneul Campioanelor la tenis, care are loc la Shenzhen China), din cauza unei accidentari la genunchiul stang,.

DigiSport: Bianca Andreescu, criticata dupa esecul cu Simona Halep: Ar trebui sa mai dea jos 2-3 kilograme

Cristian Tudor Popescu a criticat-o pe Bianca Andreescu, careia ii recomanda sa mai slabeasca, pentru a nu mai avea probleme medicale, la varsta ei. Pe de alta parte, jurnalistul a vorbit si despre momentul culminant al partidei pe care Simona Halep a castigat-o la Turneul Campioanelor.

VIDEO Simona Halep si Bianca Andreescu au facut spectacol la Turneul Campioanelor - Cele mai frumoase lovituri ale partidei

La prima intalnire directa, Simona Halep si Bianca Andreescu au facut spectacol in al doilea meci din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor. Cele doua jucatoare au oferit o partida cu un tenis de calitate, au produs lovituri de exceptie si i-au incantat pe fanii prezenti in arena din Shenzhen timp de doua ore si 34 de minute.

Simona Halep - Bianca Andreescu, duelul rasfatatelor romanilor

Simona Halep debuteaza, astazi nu inainte de ora 14. 00, Digi Sport), la Turneul Campioanelor impotriva celeilalte favorite a romanilor, Bianca Andreescu, jucatoare de origine romana, dar care reprezinta Canada.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )