Libnet.ro
UNICEF

13:15

Dupa ce a fost decorat de printul Charles, Ed Sheeran a incalcat protocolul regal (FOTO)

B1 B1,
Dupa ce a fost decorat de printul Charles, Ed Sheeran a incalcat protocolul regal (FOTO)

Cantaretul britanic Ed Sheeran, in varsta de 26 de ani, a incalcat protocolul regal dupa ce a fost decorat de printul Charles. Astfel, cantaretul i-a strans antebratul. continuă pe B1

Ed Sheeran a facut o gafa de proportii dupa ce a fost decorat de printul Charles FOTO

Cantaretul britanic Ed Sheeran 26 de ani) a facut o gafa de proportii si a incalcat astfel protocolul regal in timpul unei ceremonii desfasurate la Palatul Buckingham, unde a fost decorat de printul Charles.

Gafa uriasa facuta de Ed Sheeran la intalnirea cu Printul Charles. Toata lumea i-a criticat gestul (FOTO, VIDEO)

Ed Sheeran a fost subiectul unor discutii controversate provocate de gestul sau fata de Printul Charles. Artistul a fost decorat de catre Print cu medalia Member of the Most Excellent Order of the British Empire,.

Patriarhia Romana: Printul Charles al Marii Britanii va participa la inmormantarea Regelui Mihai

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a afirmat, duminica, la Antena 3, ca la inmormantarea Regelui Mihai va participa printul Charles si un reprezentant al Casei Regale a Spaniei.

Patriarhia Romana: Printul Charles vine la inmormantarea Regelui Mihai

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a spus, duminica, la Antena 3, ca la inmormantarea Regelui Mihai va participa printul Charles si un reprezentant al Casei Regale.

Patriarhia Romna: Printul Charles va participa la inmormantarea Regelui Mihai

Printul Charles al Marii Britanii va participa la inmormanarea Regelui Mihai, sambata, 16 decembrie, la noua Catedrala Episcopala de la Curtea de Arges, a declarat, astazi, la Antena 3, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu.

Patriarhia Romana: Printul Charles al Marii Britanii va participa la funerarile Regelui Mihai

Un ultim omagiu pentru Regele Mihai. Printul Charles al Marii Britanii va participa la funerarile fostului monarh, informeaza B1 TV, care citeaza un anunt facut de purtatorul de cuvant al Patriarhiei.

Patriarhia Romana: Printul Charles al Marii Britanii va participa la funeraliile Regelui Mihai(VIDEO)

Un ultim omagiu pentru Regele Mihai. Printul Charles al Marii Britanii va participa la funerarile fostului monarh, informeaza B1 TV, care citeaza un anunt facut de purtatorul de cuvant al Patriarhiei.

Patriarhie: Printul Charles va participa la inmormantarea Regelui Mihai

Printul Charles al Marii Britanii va participa la inmormanare a Regelui Mihai, sambata, 16 decembrie, la noua Catedrala Episcopala de la Curtea de Arges, a declarat duminica, la Antena 3, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )