Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dupa multi ani, Angry Birds a redevenit cel mai popular joc pe mobile

Playtech Playtech,
Dupa multi ani, Angry Birds a redevenit cel mai popular joc pe mobile

Desi am fost cu totii convinsi ca interesul pentru Angry Birds devenise inexistent, se pare ca noul Angry Birds 2 depaseste toate recordurile de popularitate. Nu se mai astepta nimeni sa aiba succescei de la Rovio, care lansau un nou Angry Birds la fiecare cateva luni fara sa fie descarcat de un numar impresionant de [] Dupa multi ani, Angry Birds a redevenit cel mai popular joc pe mobile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cel mai mare campionat de DOTA 2 isi premiaza castigatorii cu sume fabuloase [VIDEO]

Dupa foarte multi ani in care gamingul a fost considerat un hobby distructiv, acum se pot castiga 18 milioane de dolari la DOTA 2 intr-un campionat. The International este cel mai mare eveniment anual pentru amatorii de DOTA 2, unul dintre cele mai populare jocuri de tip MOBA. Acesta este organizat de Valve, iar premiile, [] Cel mai mare campionat de DOTA 2 isi premiaza castigatorii cu sume fabuloase [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Passport Silver Edition este cel mai nou BlackBerry de top

Fanii smartphone-urilor provenite din Canada se vor bucura sa afle ca BlackBerry a lansat o varianta imbunatatita a ciudatului si popularului Passport. Desi nu o mai duc la fel de bine precum in urma cu 10 ani, cei de la BlackBerry fac eforturi semnificative pentru a nu se plafona. Lanseza in continuare telefoane, chiar daca [] Passport Silver Edition este cel mai nou BlackBerry de top Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai amplu exercitiu pentru situatii de urgenta din ultimii 15 ani, la Barajul Bicaz

120 de jandarmi si mascati, politisti, personal de aviatie si pompieri, instructori militari, medici si asistenti participa marti, 4 august, la cel mai amplu exercitiu din ultimii 15 ani dedicat pregatirii.

World of Warcraft Legion este cel mai nou expansion anuntat de Blizzard

Dupa ce a promis ca va grabi ritmul expansion pack-urilor pentru WoW, Blizzard a anuntat zilele trecute noul World of Warcraft Legion. in aceste zile, in Koln, are loc Gamescom, o ocazie pentru marii dezvoltatori de jocuri sa anunte noile lor titluri. Printre acestea se numara si noul World of Warcraft Legion, un expansion pack [] World of Warcraft Legion este cel mai nou expansion anuntat de Blizzard Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume

Compania unui dintre fondatorii Microsoft ar putea crea in viitor cel mai mare avion din istorie. Paul Allen, cel care a fondat Microsoft alaturi de Bill Gates, a pus in trecut bazele unei companii denumite Stratolaunch Systems, alaturi de numerosi alti cunoscuti antreprenori, printre care se numara si Elon Musk. Din anul 2011, scopul companiei [] Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Noul trailer Marvel ti-l arata pe cel mai neconventional supererou [VIDEO]

Dupa luni intregi de suspans, 20th Century Fox a lansat trailerul pentru Deadpool al Marvel. Cu siguranta, nu vei avea o intalnire cu un erou banal in cinematograf si vei vedea de ce. Filmul spune povestea unui fost mercenar al Fortelor Speciale, care a fost implicat intr-un experiment. in urma acestuia, a ramas cu abilitatea [] Noul trailer Marvel ti-l arata pe cel mai neconventional supererou [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO. Noul Audi S8 Plus, cel mai rapid A8 din istorie! Bestia de 600 CP care ataca Seria 7 si Clasa S

Audi duce o lupta stransa pe piata limuzinelor de lux cu marii sai rivali. Dupa ce BMW si Mercedes au lansat noile generatii ale nevelor amiral din portofoliu, Audi a scos de pe portile fabricii cel mai rapid A8 din istorie, denumit S8 Plus.

Acer lanseaza cel mai ieftin laptop cu Windows 10

Daca sunteti atat de incantati de Windows 10 incat vreti sa achizitionati un nou laptop, pentru activitati de birou este perfect noul Acer Aspire One Cloudbook. Desi valul de sisteme portabile preinstalate cu Windows 10 a inceput saptamanatrecuta, se pare ca pentru o lunga perioada de timp vom avea parte de un numar semnificativ de [] Acer lanseaza cel mai ieftin laptop cu Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum te pune in pericol cel mai popular program de filme si seriale piratate

Cand Popcorn Time si-a facut aparitia in online, amatorii de filme si seriale gratuite au jubilat. Programul, denumit Netflix al pirateriei permite oricui sa urmareasca, in timp real, prin streaming, torrente, fara sa astepte ca acestea se sa descarce in totalitate in PC. Totusi, se pare ca Popcorn Time le permite si hackerilor accesul in [] Cum te pune in pericol cel mai popular program de filme si seriale piratate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ucigasul Larisei Chelaru si-a refacut viata, dupa noua ani de inchisoare pentru crima care a ingrozit Romania in 2005

Dupa ce a violat si ucis cu salbaticie o fetita de noua ani, Robert Ciobanu a fost eliberat din inchisoare in 2014 pentru comportament disciplinar, dupa 9 ani de inchisoare. Mai mult decat aceasta, ucigasul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )