Libnet.ro
UNICEF

20:00

Stare de urgenta! Ce se intampla acum cu preturile apartamentelor, in plina criza epidemiologica

Playtech Playtech,
Stare de urgenta! Ce se intampla acum cu preturile apartamentelor, in plina criza epidemiologica

Dragos Vilceanu, analist imobiliara a vorbit despre noile modalitati prin care agentii imobiliari pot,totusi, sa-si faca treaba in conditii de protectie, atat pentru ei, cat si pentru potentialii clienti. Din fericire, tehnologia permite sa se organizeze vizionari ale imobilelor prin tururi virtuale. Cei care vor sa cumpere o casa sau un apartament le mai pot . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu banii din Romania, in plina criza. Ludovic Orban explica situatia

Ce se intampla cu banii din Romania? Coronavirus loveste economia. Cum le pune Orban situatia pe tava romanilor si ce solutii au in prim-plan cei de la guvern? Ce se intampla cu banii din Romania? Orban explica situatia Coronavirusul loveste Romania! Ludovic Orban i-a asigurat pe romani, in cursul zilei de duminica, faptul ca in .

Ce a facut acum Gigi Becali in plina criza sanitara. De acum lucrati non-stop

Criza sanitara care afecteaza si Romania i-a dat idei finantatorului FCSB. Nu despre cum sa fie gestionat fotbalul romanesc in aceste momente, ci despre cum putem ajuta la rezolvarea problemei de sanatate. Ce a facut acum Gigi Becali in plina criza sanitara poate aduce un plus in lupta cu inamicul nevazut. Ce a facut acum .

Kanal D, masuri drastice in plina criza epidemiologica! Ce se intampla cu Bravo, ai stil! Celebrities

Schimbari mari se intampla la Kanal D si sunt generate de starea de urgenta medicala impusa de pandemia de Covid-19. Citeste mai jos ce se intampla in televiziunea Kanal D. Ce schimbari aduce Kanal D in grila Potrivit unui comunicat emis de directorii acestei televiziuni, din dorinta protejarii angajatilor si familiilor acestora, a colaboratorilor si .

CFR ia masuri drastice in plina criza. Ce se intampla cu trenurile de pe aceste trasee

Trenuri care asigurau deplasarea unor elevi la si de la scoala au fost suspendate temporar, anunta CFR. Masura a fost luata pentru a respecta decizia Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, privind limitarea infectiei cu Covid-19. Trenurile de navetisti se suspenda temporar incepand de azi in aceeasi idee, au fost suspendate sau urmeaza sa fie .

Meteorologii avertizeaza! Valul de aer polar care vine acum spre Europa, efecte ingrijoratoare in plina criza coronavirus

Schimbarile de temperatura se anunta a fi dramatice, iar scaderea mercurului in termometre nu va aduce nimic bun. Din pacate, contextul pandemiei cu coronavirus s-ar putea agrava din cauza valului polar de aer. Zona cea mai afectata de noile conditii meteo este in estul si centrul Europei. Val de aer polar spre Europa! Care sunt .

Starea de urgenta. Gabriela Firea, anuntul pentru toti bucurestenii. Se intampla acum cu STB

Gabriela Firea a facut, astazi, un anunt pentru toti bucurestenii care sunt nevoiti sa calatoreasca in continuare cu transportul in comun. Masurile se vor pune in aplicare incepand de joi dimineata. STB Gabriela Firea a facut un anunt pentru toti bucurestenii Pentru a lupta cu virusul COVID-19, STB SA a inceput din data de .

Cat a ajuns sa coste un litru de benzina sau de motorina, in plina criza. E fara precedent

Criza vine si cu o parte buna pentru romani, aceea ca s-a ieftinit pretul benzinei, ajungand sa coste 4,7 lei litru. Acest fenomen fara precedent se datoreaza scaderii cotatiilor petrolului, Romania aflandu-se printre tarile cu pretul cel mai mic la combustibili. Cat vor plati soferii pentru un plin Nici motorina nu face exceptie de la .

Florin Citu, anuntul pentru toti romanii care au credite si afaceri. Scenariile care le-au fost pregatite in plina criza

Ministrul de Finante, Florin Citu, a facut declaratii prin care a explicat romanilor masurile pe care le va lua statul in urmatoarea perioada, pentru a putea trece cu bine de criza sanitara instaurata in tara. Ministrul a anuntat masurile care vor fi luate pentru protectia romanilor care au credite, dar si a celor care au .

Durere fara margini! Ce se intampla acum cu sotia lui Ramon de la Masterchef

Durere fara margini in familia lui Ramon Chicireanu, dupa ce o boala nemiloasa l-a invins. Ce se intampla acum cu sotia fostului concurent de la Masterchef si ce spune un prieten apropiat despre ce a lasat in urma tanarul de doar 37 de ani? Ce se intampla acum cu sotia lui Ramon de la Mastechef? .

Oficial BNR pentru toti cei care au card bancar. Ce se intampla acum cu banii din bancomate

Apel la calm din partea Bancii Nationale a Romaniei. in contextul temerilor create de raspandirea COVID-19, reprezentantii BNR recomanda oamenilor sa nu isi paraseasca locuintele pentru a merge sa retraga bani de la bancomate. Este lichiditate suficienta pe piata in acest moment, dar nu recomandam nimanui sa se duca la ATM-uri sa scoata bani, a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )