Libnet.ro
UNICEF

11:45

Duster, Logan si Sandero, printre cele mai bine vandute masini in Rusia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Duster, Logan si Sandero, printre cele mai bine vandute masini in Rusia

Modelele Duster, Logan si Sandero, produse de Renault s-au situat, in ianuarie, in topul celor mai bine vandute masini in Rusia, potrivit datelor publicate, astazi, de Association of European Businesses AEB). continuă pe Ziarul Bursa

Modelele Duster, Logan si Sandero, in topul celor mai bine vandute automobile in Rusia in luna ianuarie

Modelele marciiDacia Duster, Logan siSandero au prins la publicul rus, clasandu-se in topul celor mai bine vandute masini inRusia in luna ianuarie. in ianuarie, rusii au cumparat cele mai.

Republica Moldova a inregistrat o crestere economica de 8 procente, printre cele mai mari din regiune

Republica Moldova a inregistrat o crestere economica de 8% anul trecut, printre cele mai mari din regiune, a anuntat, marti, ministrul Economiei de la Chisinau, Valeriu Lazar, citat de Agerpres. Productia.

Radu Beligan, printre cele mai puternice 100 de personalitati in divertisment la nivel mondial

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase celebritati de toate.

Calatoria la Tiraspol si cramele din Cricova si Purcari, printre cele mai neobisnuite vacante in anul 2014

O calatorie la Bucuresti, Brasov, Chisinau, Purcari si Tiraspol este una dintre vacantele inedite ale acestui an, intr-un top realizat de publicatia britanica The Telegraph.

Tarile din spatiul postsovietic ofera cele mai mari recompense pentru campionii Olimpiadei de la Soci

Azerbaidjan, Kazahstan, Belarus si Ucraina sunt tarile care promit printre cele mai mari recompense pentru sportivii care vor cuceri medalii la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, insa asteptarile ca reprezentantii lor sa urce pe podium sunt mici, potrivit zf. ro.

Tarile din spatiul postsovietic ofera cele mai mari recompense pentru campionii de la Olimpiada de la Soci

Azerbaidjan, Kazahstan, Belarus si Ucraina sunt tarile care promit printre cele mai mari recompense pentru sportivii care vor cuceri medalii la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, insa asteptarile ca reprezentantii lor sa urce pe podium sunt mici, potrivit zf. ro.

Caru' cu vedete: N-au recunoscut in veci ca sunt impreuna! Cele mai ascunse idile din showbiz; Florin Calinescu, veste bomba; Secretele relatiei Marioarei Murarescu cu tatal copilului ei

Andreea Marin s-a dat cu turcii. Uite cum se comporta vedeta in tara sotului ei. Andreea Marin isi iubeste si respecta sotul si, tocmai de aceea, incearca sa cunoasca tot mai bine traditia musulmana. I-a luat Printul Cristea Biancai deja inelul de logodna? Imaginea cu care si-a lasat admiratorii masca. Lui Adrian Cristea se pare ca nu ii merg lucrurile foarte bine in cariera, insa, in viata sentimentala, este cat se poate de increzator.

Basescu,despre candidatura lui Oprescu la Presedintie: il stiu cel mai bine maidanezii.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, primarul general Sorin Oprescu nu are sanse sa castige la alegerile prezidentiale. A mai luat 2% Sorin Oprescu, cand statea mai bine. Inca nu se prinsese lumea cum e cu Sorin Oprescu. Iar pe Sorin Oprescu cel mai bine il cunosc cainii maidanezi, a comentat Basescu. Presedintii PSD, UNPR si PC au semnat, luni, protocolul pentru constituirea aliantei electorale Uniunea Social-Democrata USD), pentru alegerile europarlamentare, la eveniment fiind .

TOP 7 Cele mai violente accidentari de la Sochi. Un roman intra in top (slide foto)

Jocurile Olimpice de la Sochi au adus si momente dramatice din cauza accidentarilor. Iata mai jos cele mai importante sapte cazaturi de la Olimpiada de Iarna 2014.

Cat costa cele mai scumpe cizme din lume?

In Anvers se afla cele mai scumpe cizme din lume, in valoare de 2. 4 milioane de euro. Zecile de mii de diamante incrustate justifica, in mare parte, pretul piperat al pieselor vestimentare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )