Libnet.ro
UNICEF

01:05

Modelele Duster, Logan si Sandero, in topul celor mai bine vandute automobile in Rusia in luna ianuarie

B1 B1,
Modelele Duster, Logan si Sandero, in topul celor mai bine vandute automobile in Rusia in luna ianuarie

Modelele marciiDacia Duster, Logan siSandero au prins la publicul rus, clasandu-se in topul celor mai bine vandute masini inRusia in luna ianuarie. in ianuarie, rusii au cumparat cele mai. continuă pe B1

Duster, Logan si Sandero, printre cele mai bine vandute masini in Rusia

Modelele Duster, Logan si Sandero, produse de Renault s-au situat, in ianuarie, in topul celor mai bine vandute masini in Rusia, potrivit datelor publicate, astazi, de Association of European Businesses AEB).

Radu Beligan, in topul celor mai puternice 100 de personalitati ale lumii!

Dupa ce a fost inclus in Cartea Recordurilor ca cel mai longeviv actor in activitate pe scena de teatru, Radu Beligan figureaza acum in topul celor mai puternice 100 de personalitati din divertisment, intr-un clasament intocmit de publicatia americana Business Insider.

Radu Beligan, in topul celor mai puternici oameni din divertismentul mondial

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase celebritati de toate varstele, de la Hollywood, potrivit.

VIDEO The Lego Movie a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american. Topul celor mai vizionate filme

Marea aventura Lego/ The Lego Movie, primul lungmetraj 3D cu si despre Lego, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 69,1 milioane de dolari.

Basescu,despre candidatura lui Oprescu la Presedintie: il stiu cel mai bine maidanezii.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, primarul general Sorin Oprescu nu are sanse sa castige la alegerile prezidentiale. A mai luat 2% Sorin Oprescu, cand statea mai bine. Inca nu se prinsese lumea cum e cu Sorin Oprescu. Iar pe Sorin Oprescu cel mai bine il cunosc cainii maidanezi, a comentat Basescu. Presedintii PSD, UNPR si PC au semnat, luni, protocolul pentru constituirea aliantei electorale Uniunea Social-Democrata USD), pentru alegerile europarlamentare, la eveniment fiind .

Radu Beligan, intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase celebritati de toate varstele, de la Hollywood, potrivit site-ului american Business Insider, scrie Mediafax.

Radu Beligan, intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase celebritati de toate varstele, de la Hollywood, potrivit site-ului american Business Insider, citat de Mediafax.

Radu Beligan apare intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice 100 de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de alte celebritati de toate varstele, de la Hollywood, scrie Business Insider.

Radu Beligan, intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului.

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, informeaza Mediafax citand site-ului american Business Insider. Ce il face puternic pe Radu Beligan? Acest actor roman, in varsta de 95 de ani, a fost declarat cel mai longeviv actor in activitate de catre Guinness World Records. El joaca in prezent rolul principal in spectacolul Egoistul/ Number One, de Jean Anouilh, se spune in materialul publicat pe Business .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )