Libnet.ro
UNICEF

21:30

Economia Statelor Unite a creat 638.000 de locuri de munca, in luna octombrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Economia Statelor Unite a creat 638.000 de locuri de munca, in luna octombrie

Rata somajului a continuat sa scada, la 6,9% de la 7,9% in septembrie, sub estimarea Fed pentru finalul lui 2020 Economia Statelor Unite, prima a lumii cu o pondere de 24% in PIB-ul global, a creat 638. 000 de locuri de munca in luna octombrie, potrivit datelor publicate vineri de Departamentul Muncii. Conform statisticilor, climatul din piata fortei de munca a continuat sa se amelioreze pentru a sasea luna consecutiv, evolutie puternic influentata de mix-ul relaxat fara precedent de politici economice in implementare. continuă pe Ziarul Bursa

Joe Biden si echipa sa au inceput sa isi planifice presedintia Statelor Unite

La o zi dupa ce a castigat presedintia Statelor Unite, democratul Joe Biden si consilierii sai au inceput, duminica, sa discute cum sa reactioneze la criza coronavirusului, intarind in acelasi timp intentia de a elimina diviziunile politice, transmite Reuters.

Joe Biden si echipa sa au inceput sa isi planifice presedintia Statelor Unite

La o zi dupa ce a castigat presedintia Statelor Unite, democratul Joe Biden si consilierii sai au inceput sa discute cum sa reactioneze la criza coronavirusului, intarind in acelasi timp intentia de a elimina diviziunile politice, transmite Reuters.

Kamala Harris, prima femeie vicepresedinte al Statelor Unite, intra in istorie

Este consacrarea unei cariere in afara normelor comune: Kamala Harris, fost procuror si fiica de imigranti, intra in istorie ca prima femeie care va ocupa functia de vicepresedinte al Statelor Unite, scrie AFP.

Alegeri prezidentiale in SUA: Prima reactie a Melaniei Trump dupa infrangerea lui Donald Trump. Ce a transmis Prima Doamna a Statelor Unite

A aparut prima reactie a Melaniei Trump dupa ce Donald Trump a pierdut alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii. Prima doamna a scris pe contul sau de Twitter ca poporul american merita alegeri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )