Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ecopolis a dat in judecata Primaria Capitalei deoarece institutia nu asigura un aer curat pentru cetatenii Capitalei

Hotnews Hotnews,
 Ecopolis a dat in judecata Primaria Capitalei deoarece institutia nu asigura un aer curat pentru cetatenii Capitalei

Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis a dat in judecata Primaria Capitalei deoarece institutia nu asigura un aer curat pentru cetatenii Capitalei, se arata intr-un comunicat de presa transmis de ONG. Concret, Ecopolis ataca in justitie o serie de prevederi ale Planului Integrat privind Calitatea Aerului PICA), elaborat de Primarie, si cere instantei sa oblige institutia sa imbunatateasca documentul. continuă pe Hotnews

Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis a dat in judecata Primaria Capitalei. Care este motivul

Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis a dat in judecata Primaria Capitalei pentru ca aceasta nu asigura un aer curat pentru cetateni, se arata intr-un comunicat de presa transmis de ONG.

Primaria Capitalei a dat aviz de oportunitate pentru construirea unui cartier de blocuri de pana la 12 etaje pe terenul fostei fabrici Frottierex, intre casele aflate vizavi de Parcul Circului

Primaria Capitalei a dat aviz de oportunitate pentru construirea unui cartier de blocuri de pana la 12 etaje pe terenul fostei fabrici Frottierex, aflat intre bulevardul Lacul Tei, bd. Barbu Vacarescu si strada Ramuri Tei. Zona respectiva este o parcelare de case, inaltimea maxima fiind de 5 etaje. Vecinii cer Primariei Capitalei sa nu aprobe cartierul de blocuri.

Rares Bogdan, potential candidat la Primaria Capitalei: Voi fi pompierul de serviciu

Rares Bogdanar putea candida la Primaria Capitalei.

USR-PLUS, planuri ambitioase pentru viitorul apropiat. Se decide candidatul pentru Primaria Capitalei

USR si PLUS cauta cea mai buna solutie pentru alegerile locale, pentru a-si creste cat mai mult sansele de a castiga Primaria Capitalei.

Coronavirus. Primaria Capitalei pune la dispozitie un spatiu de carantina secret AUDIO

Primaria Capitalei a pus la dispozitie un spatiu in care vor sta in carantina timp de 14 zile romani.

Ion Cristoiu: Marele avantaj al lui Rares Bogdan in batalia pentru Primaria Capitalei

Rares Bogdan va lua voturi si de la USR, daca va intra in batalia pentru Primaria Capitalei, in calitate de candidat al PNL, a declarat jurnalistul Ion Cristoiu, la Antena 3.

Cine ar putea fi candidatul PNL la alegerile pentru Primaria Capitalei

Ludovic Orban a anuntat ca, in ceea ce priveste optiunea PNL pentru Primaria Capitalei, sunt testati mai multi candidati posibili, intre care se numara chiar presedintele PNL Violeta Alexandru, ori deputatul independent Nicusor Dan.

Primaria Capitalei incearca sa arunce vina pe ELCEN pentru lipsa caldurii in sectoarele 2 si 3.

ELCEN sustine ca Primaria Capitalei incearca sa arunce vina pe ELCEN pentru lipsa caldurii in sectoarele 2 si 3 si ca Termoenergetica a avut o avarie majora vineri seara la ora 22:40, astfel ca nu cresterea tranzitorie a temperaturii se afla la originea situatiei create.

Secretarul general al liberalilor: PNL trebuie sa aiba propriul candidat la Primaria Capitalei

PNL trebuie sa aiba propriul candidat la Primaria Capitalei, a sustinut Robert Sighiartau, secretar general al partidului. in ultimele saptamani, declaratii similare au facut si alti lideri ai partidului, i.

Ochelari pentru copiii cu probleme de vedere: cum functioneaza proiectul finantat de Primaria Capitalei

Primarul Capitalei anunta proiectul Clar pentru copii, prin care Primaria Capitalei va deconta contravaloarea unei perechi de ochelari pentru copii, in limita a 500 de lei. Bugetul proiectului, care se va derula pe o perioada de doi ani este de 2 milioane de lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )