Libnet.ro
UNICEF

07:45

Rares Bogdan, potential candidat la Primaria Capitalei: Voi fi pompierul de serviciu

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan, potential candidat la Primaria Capitalei: Voi fi pompierul de serviciu

Rares Bogdanar putea candida la Primaria Capitalei. continuă pe Antena3

Rares Bogdan, dispus sa candideze la Primaria Capitalei: Daca eu sunt cu 15 procente peste ceilalti, sa nu credeti ca stau pe margine si ma uit cum partidul meu pierde

Rares Bogdan s-a aratat dispus sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei, in cazul in care sondajele ar arata ca are cele mai multe sanse dintre liberali sa o invinga pe Gabriela Firea. Asta nu.

Ion Cristoiu: Marele avantaj al lui Rares Bogdan in batalia pentru Primaria Capitalei

Rares Bogdan va lua voturi si de la USR, daca va intra in batalia pentru Primaria Capitalei, in calitate de candidat al PNL, a declarat jurnalistul Ion Cristoiu, la Antena 3.

Secretarul general al liberalilor: PNL trebuie sa aiba propriul candidat la Primaria Capitalei

PNL trebuie sa aiba propriul candidat la Primaria Capitalei, a sustinut Robert Sighiartau, secretar general al partidului. in ultimele saptamani, declaratii similare au facut si alti lideri ai partidului, i.

Rares Bogdan (PNL): Nu vrem sa lasam Romania pe mana lui Arsene, Ciolacu, Olguta Vasilescu

Liderul liberar Rares Bogdan a declarat, luni, ca nu si-a dorit ca motiunea de cenzura sa treaca, in pofida scenariului privind alegerile anticipate. Nu mi-am dorit ca motiunea sa treaca. PSD incearca.

Ecopolis a dat in judecata Primaria Capitalei deoarece institutia nu asigura un aer curat pentru cetatenii Capitalei

Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis a dat in judecata Primaria Capitalei deoarece institutia nu asigura un aer curat pentru cetatenii Capitalei, se arata intr-un comunicat de presa transmis de ONG. Concret, Ecopolis ataca in justitie o serie de prevederi ale Planului Integrat privind Calitatea Aerului PICA), elaborat de Primarie, si cere instantei sa oblige institutia sa imbunatateasca documentul.

USR-PLUS, planuri ambitioase pentru viitorul apropiat. Se decide candidatul pentru Primaria Capitalei

USR si PLUS cauta cea mai buna solutie pentru alegerile locale, pentru a-si creste cat mai mult sansele de a castiga Primaria Capitalei.

Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis a dat in judecata Primaria Capitalei. Care este motivul

Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis a dat in judecata Primaria Capitalei pentru ca aceasta nu asigura un aer curat pentru cetateni, se arata intr-un comunicat de presa transmis de ONG.

Primaria Capitalei a dat aviz de oportunitate pentru construirea unui cartier de blocuri de pana la 12 etaje pe terenul fostei fabrici Frottierex, intre casele aflate vizavi de Parcul Circului

Primaria Capitalei a dat aviz de oportunitate pentru construirea unui cartier de blocuri de pana la 12 etaje pe terenul fostei fabrici Frottierex, aflat intre bulevardul Lacul Tei, bd. Barbu Vacarescu si strada Ramuri Tei. Zona respectiva este o parcelare de case, inaltimea maxima fiind de 5 etaje. Vecinii cer Primariei Capitalei sa nu aprobe cartierul de blocuri.

Coronavirus. Primaria Capitalei pune la dispozitie un spatiu de carantina secret AUDIO

Primaria Capitalei a pus la dispozitie un spatiu in care vor sta in carantina timp de 14 zile romani.

Cine ar putea fi candidatul PNL la alegerile pentru Primaria Capitalei

Ludovic Orban a anuntat ca, in ceea ce priveste optiunea PNL pentru Primaria Capitalei, sunt testati mai multi candidati posibili, intre care se numara chiar presedintele PNL Violeta Alexandru, ori deputatul independent Nicusor Dan.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )