Libnet.ro
UNICEF

22:15

Educatoarea acuzata de comportament deviant, cel mai slab calificativ in urma anchetei ISJ Vaslui.

România Liberă România Liberă,
Educatoarea acuzata de comportament deviant, cel mai slab calificativ in urma anchetei ISJ Vaslui.

Educatoarea gradinitei din localitatea vasluiana Salceni, cercetata de politisti pentru rele tratamente aplicate minorului din cauza comportamentului devinat si oferirea copiilor de analgezice contraindicate celor sub 15 ani, a primit cel mai slab calificativ in urma anchetei Inspectoratului Scolar, scrie Mediafax. Ancheta desfasurata de Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Vaslui in cazul educatoarei de la gradinita din Salceni, acuzata de parinti de comportament deviant la clasa si cercetata . continuă pe România Liberă

AFP: Romania A RATAT SANSA fondurilor europene. Are cel mai cel mai slab nivel de absorbtie in randul celor 27 de state UE

Romania a ratat sansa fondurilor europene, un lucru ilustrat, de exemplu, de intarzierile unui santier la Brasov, unde cei 230. 000 de locuitori ai orasului asteapta de mai multi ani ca o autostrada sa asigure.

Antonescu: Varianta in care nu este desemnat Ponta premier, ar fi un comportament deviant al lui Basescu

Situatia in care presedintele Traian Basescu nu-l va desemna, din nou, premier pe Victor Ponta ar insemna un comportament deviant din punct de vedere politic, considera presedintele PNL, Crin Antonescu.

Antonescu: Traian Basescu ar manifesta un comportament deviant daca nu l-ar desemna din nou premier pe Victor Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Bistrita, ca situatia in care presedintele Traian Basescu nu-l va desemna din nou premier pe Victor Ponta ar insemna un comportament deviant din.

Antonescu: Varianta in care nu e desemnat Ponta premier ar fi un comportament deviant al lui ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Bistrita, ca situatia in care presedintele Traian Basescu nu-l va desemna din nou premier pe Victor Ponta ar insemna un comportament deviant din punct de vedere politic din partea sefului statului, scrie Mediafax. Liderul PNL a fost intrebat cum va reusi USL sa-l impuna pe Victor Ponta ca viitor premier, in contextul in care decizia este luata de Traian Basescu. Eu cred foarte serios ca noi discutam despre o varianta aberanta, .

Analistii financiari bancari: Estimam un curs mediu in decembrie de 4,55 lei/euro si o crestere medie de 0,5%. Cel mai rau scenariu indica un curs de 4,7 lei/euro si o usoara recesiune, de -0,1%

Estimam un curs mediu in decembrie de 4,55 lei/euro si o crestere medie de 0,5%. Cel mai rau scenariu indica un curs de 4,7 lei/euro si o usoara recesiune, de -0,1%, a declarat vineri Eugen Sinca, presedintele in exercitiu al Asociatiei Analistilor Financiari Bancari din Romania, care reuneste circa 80 de economisti sefi din banci si analisti financiari. Pentru 2013, cursul mediu estimat prin sondajul facut in randurile acelorasi analisti ramane la 4,55, cel mai rau scenariu indicand o depreciere de pana la 4,9 lei/euro si o crestere economica medie de 1,2%, a mai adaugat Sinca.

China si-a propus sa devina, pana in 2020, cel mai mare generator de energie nucleara din lume

China urmareste sa devina cel mai mare generator de energie nucleara din lume, pana in anul 2020, anunta un direcotor al companiei miniere Rio Tinto, citat de Australia News. Potrivit lui Stephen.

Miguel Angel Jimenez, cel mai varstnic invingator din Circuitul European

Cu doar cinci saptamani inaintea aniversarii a 49 de ani, spaniolul Miguel Angel Jimenez a devenit cel mai in varsta jucator care a castigat vreodata un turneu din Circuitul European de golf.

Toaleta este cel mai CURAT loc din casa ta. in BUCATARIE se afla obiectul pe care sunt de 200.000 de ori mai multi microbi

Daca va gandeati ca toaleta este cel mai infestat loc din casa dumneavoastra, aflati ca va inselati amarnic. in bucatarie, acolo unde preparam mancarea noastra se afla un obiect pe care sunt de 200.

Raed Arafat: Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie. Bugetul Sanatatii in 2013, probabil mult sub media europeana

Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie-martie 2013, acum fiind discutata cu expertii europeni, a declarat ministrul Sanatatii, Raed Arafat, in emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de PRO TV, transmite Mediafax. Arafat a mai declarat ca bugetul Sanatatii in 2013 va fi avizat de noul Parlament, discutiile recente indicand ca va fi aproximativ egal cu cel din 2012, finantarea din PIB pentru sistemul sanitar ramanand mult sub media UE.

Raed Arafat: Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie

Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie-martie 2013, proiectul fiind discutat in prezent cu expertii europeni, a declarat ministrul Sanatatii, Raed.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )