Libnet.ro
UNICEF

09:45

Miguel Angel Jimenez, cel mai varstnic invingator din Circuitul European

Online Sport Online Sport,
Miguel Angel Jimenez, cel mai varstnic invingator din Circuitul European

Cu doar cinci saptamani inaintea aniversarii a 49 de ani, spaniolul Miguel Angel Jimenez a devenit cel mai in varsta jucator care a castigat vreodata un turneu din Circuitul European de golf. continuă pe Online Sport

Toaleta este cel mai CURAT loc din casa ta. in BUCATARIE se afla obiectul pe care sunt de 200.000 de ori mai multi microbi

Daca va gandeati ca toaleta este cel mai infestat loc din casa dumneavoastra, aflati ca va inselati amarnic. in bucatarie, acolo unde preparam mancarea noastra se afla un obiect pe care sunt de 200.

Cel mai spectaculos bordel din lume va costa 15 milioane de euro si va fi inaugurat la Viena, in 2014

Doi oameni de afaceri au proiectat cel mai mare bordel din lume, pe care vor sa-l inaugureze chiar la inceputul lui 2014. Pentru aceasta uriasa casa a prostituatelor, cei doi vor sa investeasca peste 15 milioane.

Fara Ibrahimovici, dar cu Messi, Neymar si Falcao: FIFA a anuntat nominalizarile pentru cel mai frumos gol din 2012 (VIDEO)

Nominalizarile FIFA din acest an pentru Trofeul Puskas - Cel mai frumos gol din 2012 au lasat un gust amar iubitorilor de fotbal. Si asta pentru ca reusita suedezului Zlatan Ibrahimovici din meciul cu Anglia.

Cel mai bogat om din lume a devenit actionar majoritar la Real Oviedo

Real Oviedo, una dintre echipele de traditie ale fotbalului spaniol, a fost foarte aproape sa dispara, din cauza problemelor financiare. insa o campanie inceputa de un jurnalist pe Twitter si achizitionarea.

F1 Sebastian Vettel, cel mai rapid in a doua sesiune de antrenamente libere pentru MP al Statelor Unite

Pilotul german Sebastian Vettel Red Bull-Renault), campionul mondial en titre, a reusit cel mai bun timp din a doua sesiune de antrenamente libere dinaintea Marelui Premiu de Formula 1 al Statelor Unite, etapa a 19-a si penultima a Campionatului Mondial, care va avea loc duminica, pe Circuitul Americilor din Austin Texas), relateaza Agerpres.

Vettel, cel mai rapid in primele antrenamente din Austin

Marele Premiu al Statelor Unite a inceput cum nu se poate mai bine pentru germanul Sebastian Vettel. Pilotul de la Red Bull a obtinut cel mai bun timp in primele antrenamente desfasurate vreodata pe cel mai nou traseu din Formula 1.

MISTERUL din cel mai faimos portret din SUA a lasat o lume intreaga fara cuvinte

Iata dovada ca editarea fotografiilor nu este nimic nou, scrie Daily Mail. Potretul este vechi de 150 de ani, iar Presedintelui SUA, Abraham Lincoln apare mandru ca un erou american. Numai ca nu este chiar asa cum.

Analistii financiari bancari: Estimam un curs mediu in decembrie de 4,55 lei/euro si o crestere medie de 0,5%. Cel mai rau scenariu indica un curs de 4,7 lei/euro si o usoara recesiune, de -0,1%

Estimam un curs mediu in decembrie de 4,55 lei/euro si o crestere medie de 0,5%. Cel mai rau scenariu indica un curs de 4,7 lei/euro si o usoara recesiune, de -0,1%, a declarat vineri Eugen Sinca, presedintele in exercitiu al Asociatiei Analistilor Financiari Bancari din Romania, care reuneste circa 80 de economisti sefi din banci si analisti financiari. Pentru 2013, cursul mediu estimat prin sondajul facut in randurile acelorasi analisti ramane la 4,55, cel mai rau scenariu indicand o depreciere de pana la 4,9 lei/euro si o crestere economica medie de 1,2%, a mai adaugat Sinca.

China si-a propus sa devina, pana in 2020, cel mai mare generator de energie nucleara din lume

China urmareste sa devina cel mai mare generator de energie nucleara din lume, pana in anul 2020, anunta un direcotor al companiei miniere Rio Tinto, citat de Australia News. Potrivit lui Stephen.

Educatoarea acuzata de comportament deviant, cel mai slab calificativ in urma anchetei ISJ Vaslui.

Educatoarea gradinitei din localitatea vasluiana Salceni, cercetata de politisti pentru rele tratamente aplicate minorului din cauza comportamentului devinat si oferirea copiilor de analgezice contraindicate celor sub 15 ani, a primit cel mai slab calificativ in urma anchetei Inspectoratului Scolar, scrie Mediafax. Ancheta desfasurata de Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Vaslui in cazul educatoarei de la gradinita din Salceni, acuzata de parinti de comportament deviant la clasa si cercetata .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )