Libnet.ro
UNICEF

01:05

Efectul Dancila: Aria cercului, cea mai cautata expresie pe Google in Romania

B1 B1,
Efectul Dancila: Aria cercului, cea mai cautata expresie pe Google in Romania

Aria cercului a devenit, marti seara, cea mai cautata expresie pe versiunea locala a Google. Fenomenul a pornit dupa ce Viorica Dancila a fost intrebata, in dezbaterea pe care a avut-o la Parlament,. continuă pe B1

Efectul Dancila: Aria cercului, cea mai cautata expresie pe Google in Romania

Aria cercului a devenit, marti seara, cea mai cautata expresie pe versiunea locala a celui mai mare motor de cautare din lume, arata datele oferite de serviciul Google Trends, citate de Mediafax.

Efectul Dancila: Aria cercului, cea mai cautata expresie pe Google Romania

Ieri seara, in urma dezbaterilor celor doi candidati la presedintia Romaniei, romanii au ramas cu putine raspunsuri si o intrebare dificila: care este aria cercului?.

Aria cercului, cea mai cautata formula matematica pe Google, dupa ce Dancila nu a stiut-o si Iohannis a evitat sa raspunda. Judetul-surpriza unde au fost inregistrate cele mai multe cautari

Aria cercului a avut o explozie in cautarile pe Google din Romania, dupa ce candidatul social-democrat la presedintie Viorica Dancila nu a stiut sa spuna corect formula, iar candidatul liberal Klaus Iohannis .

Cate cautari pe Google a avut sintagma aria cercului, dupa ce Dancila n-a stiut sa raspunda la intrebarea unui jurnalist

Aria cercului a fost cea mai cautata sintagma pe Google, marti seara, dupa dezbaterea in care Viorica Dancila nu a stiut sa spuna corect formula de calcul, in urma intrebarii primite de la un jurnalist.

Cea mai recenta gafa a Vioricai Dancila a declansat o adevarata isterie pe Internet: Aria cercului, cu peste 10.000 de cautari, este pe 2 in Top Trends Google Vezi ce a depasit-o (FOTO)

Viorica Dancila, reprezentata PSD in finala prezidentialelor de duminica, a comis o noua gafa de proportii, marti seara, si a produs o adevarata valva pe Internet. Aria cercului ocupa a doua.

De ce Dancila a raspuns mai bine decat Iohannis la intrebarea cu aria cercului, in viziunea lui Mircea Badea

Dezbaterea Vioricai Dancila a fost marcata de o lectie de matematica in urma careia am aflat care este aria cercului. Aceasta a ajuns si la presedintele Klaus Iohannis, care a oferit un suras in locul unui raspuns. De ce Dancila a raspuns mai bine decat Iohannis la intrebarea serii, in viziunea lui Mircea Badea? Mircea .

Schimbarea pe care Dancila a produs-o pe Google ca n-a stiut aria cercului

PSD a organizat o dezbatere marti seara, insa unul dintre cele mai memorabile momente a fost cel in care Viorica Dancila nu a stiut sa spuna cum se calculeaza aria cercului. Viorica.

Ce a raspuns Klaus Iohannis la intrebarea cu aria cercului. Moment incordat, dupa ce Viorica Dancila s-a facut de ras

Seara de marti a fost una care le-a oferit alegatorilor romani o perspectiva mai buna asupra viitorului conducator al tarii. Dupa ce fiecare candidat la prezidentiale a organizat o dezbatere cu presa, a iesit la iveala si un moment mai putin placut, cand acestia au avut de raspuns la o intrebare de matematica. Ce a .

VIDEO Reactia lui Iohannis la raspunsul lui Dancila privind aria cercului

Ambii candidati la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis si Viorica Dancila, s-au laudat in campania electorala ca inainte de a se implica in politica au dat meditatii. Cu toate astea, fostul premier Viorica Dancila, care sustine ca a dat lectii de matematica, s-a incurcat cand a fost intrebata care este aria cercului. Cand a aflat raspunsul dat de contracandidatul sau, Klaus Iohannis a pufnit in ras.

Cum a evitat Klaus Iohannis intrebarea cu aria cercului la dezbaterea cu jurnalistii

Candidata PSD la alegerile prezidentiale,Viorica Dancila, a fost intrebata marti, la dezbaterea cu presa, organizatala Palatul Parlamentului care este aria cercului. Raspunsul fostului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2632 seconds )