Libnet.ro
UNICEF

16:00

Efectul Dancila: Aria cercului, cea mai cautata expresie pe Google Romania

Adevărul Adevărul,
Efectul Dancila: Aria cercului, cea mai cautata expresie pe Google Romania

Ieri seara, in urma dezbaterilor celor doi candidati la presedintia Romaniei, romanii au ramas cu putine raspunsuri si o intrebare dificila: care este aria cercului?. continuă pe Adevărul

Efectul Dancila: Aria cercului, cea mai cautata expresie pe Google in Romania

Aria cercului a devenit, marti seara, cea mai cautata expresie pe versiunea locala a Google. Fenomenul a pornit dupa ce Viorica Dancila a fost intrebata, in dezbaterea pe care a avut-o la Parlament,.

Efectul Dancila: Aria cercului, cea mai cautata expresie pe Google in Romania

Aria cercului a devenit, marti seara, cea mai cautata expresie pe versiunea locala a celui mai mare motor de cautare din lume, arata datele oferite de serviciul Google Trends, citate de Mediafax.

Aria cercului, cea mai cautata formula matematica pe Google, dupa ce Dancila nu a stiut-o si Iohannis a evitat sa raspunda. Judetul-surpriza unde au fost inregistrate cele mai multe cautari

Aria cercului a avut o explozie in cautarile pe Google din Romania, dupa ce candidatul social-democrat la presedintie Viorica Dancila nu a stiut sa spuna corect formula, iar candidatul liberal Klaus Iohannis .

Cate cautari pe Google a avut sintagma aria cercului, dupa ce Dancila n-a stiut sa raspunda la intrebarea unui jurnalist

Aria cercului a fost cea mai cautata sintagma pe Google, marti seara, dupa dezbaterea in care Viorica Dancila nu a stiut sa spuna corect formula de calcul, in urma intrebarii primite de la un jurnalist.

Cea mai recenta gafa a Vioricai Dancila a declansat o adevarata isterie pe Internet: Aria cercului, cu peste 10.000 de cautari, este pe 2 in Top Trends Google Vezi ce a depasit-o (FOTO)

Viorica Dancila, reprezentata PSD in finala prezidentialelor de duminica, a comis o noua gafa de proportii, marti seara, si a produs o adevarata valva pe Internet. Aria cercului ocupa a doua.

De ce Dancila a raspuns mai bine decat Iohannis la intrebarea cu aria cercului, in viziunea lui Mircea Badea

Dezbaterea Vioricai Dancila a fost marcata de o lectie de matematica in urma careia am aflat care este aria cercului. Aceasta a ajuns si la presedintele Klaus Iohannis, care a oferit un suras in locul unui raspuns. De ce Dancila a raspuns mai bine decat Iohannis la intrebarea serii, in viziunea lui Mircea Badea? Mircea .

Schimbarea pe care Dancila a produs-o pe Google ca n-a stiut aria cercului

PSD a organizat o dezbatere marti seara, insa unul dintre cele mai memorabile momente a fost cel in care Viorica Dancila nu a stiut sa spuna cum se calculeaza aria cercului. Viorica.

Ce a raspuns Klaus Iohannis la intrebarea cu aria cercului. Moment incordat, dupa ce Viorica Dancila s-a facut de ras

Seara de marti a fost una care le-a oferit alegatorilor romani o perspectiva mai buna asupra viitorului conducator al tarii. Dupa ce fiecare candidat la prezidentiale a organizat o dezbatere cu presa, a iesit la iveala si un moment mai putin placut, cand acestia au avut de raspuns la o intrebare de matematica. Ce a .

VIDEO Reactia lui Iohannis la raspunsul lui Dancila privind aria cercului

Ambii candidati la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis si Viorica Dancila, s-au laudat in campania electorala ca inainte de a se implica in politica au dat meditatii. Cu toate astea, fostul premier Viorica Dancila, care sustine ca a dat lectii de matematica, s-a incurcat cand a fost intrebata care este aria cercului. Cand a aflat raspunsul dat de contracandidatul sau, Klaus Iohannis a pufnit in ras.

Cum a evitat Klaus Iohannis intrebarea cu aria cercului la dezbaterea cu jurnalistii

Candidata PSD la alegerile prezidentiale,Viorica Dancila, a fost intrebata marti, la dezbaterea cu presa, organizatala Palatul Parlamentului care este aria cercului. Raspunsul fostului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )