Libnet.ro
UNICEF

09:15

Elcen, despre caldura din Bucuresti: in aceasta iarna vom trece prin management de criza

Hotnews Hotnews,
 Elcen, despre caldura din Bucuresti: in aceasta iarna vom trece prin management de criza

Sistemul de termoficare din Bucuresti este in colaps. Ca in bancul cu Petrica si lupul, pana in acest an unii nu credeau ca suntem in colaps, dar iata ca toata vara cetatenii orasului Bucuresti s-au plans de calitatea serviciului, lipsa apei calde si lipsa parametrilor de apa calda, a afirmat Claudiu Cretu, administrator special al producatorului de energie termica Elcen, in cadrul unei conferinte a publicatiei Profit. continuă pe Hotnews

Elcen, despre caldura din Bucuresti: Unii nu credeau ca suntem in colaps. in aceasta iarna vom trece prin management de criza

Se apropie iarna, iar problemele cu apa calda si caldura nu sunt inca rezolvate in Bucuresti. Mai bine spus, sistemul de termoficare din Capitala este in colaps, spune Claudiu Cretu, administrator special al.

Nicusor Dan, despre locurile din Bucuresti cu cel mai mare risc de infectare cu COVID

Nicusor Danle recomanda bucurestenilor sa poarte masca de protectie si in spatiile deschide, nu doar in interior.

Cum arata tevile de apa calda din Bucuresti. Imaginile sunt socante, Gabi Firea a fost prinsa cu minciuna

Bucurestiul, in acest moment, sta pe aproximativ 4000 de km de teava. Prin aceasta infrastructura ar trebui sa vina apa calda catre locuitori. Nnumai ca acest lucru nu se intampla, iar cei in drept arunca vina de la unul la celalalt. Elcen acuza Termoenergetica si vice-versa. Cum arata tevile de apa calda din Bucuresti intr-unul .

ELCEN, reactie foarte dura in razboiul apei calde: Gabriela Firea minte in continuare opinia publica pentru a ascunde neputinta de a gestiona termoficarea din Bucuresti

Reprezentantii producatorului de energie termica ELCEN considera ca primarul general inca in functie, Gabriela Firea, dezinformeaza si minte in continuare opinia publica pentru a ascunde neputinta de a gestiona termoficarea din Bucuresti si dezastrul pe care l-a definitivat in timpul mandatului sau. Potrivit unui comunicat ELCEN, Gabriela Firea a afirmat in mod mincinos si cu vadita rea-intentie faptul ca Toata perioada de campanie si precampanie s-a oprit intentionat apa calda de catre Guvern, furnizand cu picatura prin CET-uri, ca sa fie ostila fata de mine populatia, desi agentul termic este produs de catre CET-uri, care apartin de Guvern.

Liceul George Enescu din Bucuresti intra in scenariul rosu, dupa ce cinci persoane au contractat COVID-19

Liceul George Enescu din Bucuresti a intrat,joi, in scenariul rosu, dupa ce 3 profesori si 2 elevi au fost confirmati cu COVID-19. Cursurile se vor muta in mediul online pana pe21 octombrie,.

VIDEO Petrecere cu zeci de persoane, inghesuite si fara masti, intr-un club din Bucuresti. Politia a aplicat amenzi de 21.500 lei

Politia Capitalei anunta ca a aplicat amenzi de 21. 500 lei dupa ce intr-un club din Bucuresti a fost organizata o petrecere fara respectarea normelor sanitare de protectie impotriva coronavirusului. O inregistrare video de la petrecere, cu zeci de persoane dansand inghesuite si fara masti, a fost distribuita de Facebook.

Clubul Nuba din Bucuresti, amendat cu 21.500 de lei pentru nerespectarea normelor sanitare

Politia Capitalei a aplicat amenzi in valoare totala de 21. 500 de lei pentru cei care au organizat petrecerea la care au participat zeci de oameni fara a respecta normele sanitare la clubul Nuba din Bucuresti.

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta temporar, marti, in zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu

Reprezentantii companiei E-Distributie Muntenia au anuntat ca alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta temporar, marti, in anumite zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, pentru a.

Ce nu spune Guvernul despre infectarile din Romania. Care este, de fapt, adevarul

Guvernul ascunde un detaliu despre infectarile din Romania. Care este realitatea si ce declaratii face fostul sef al Casei de Sanatate in acest context? Autoritatile ascund un detaliu in privinta infectarilor din Romania Autoritatile nu vor sa divulge cate din rezultatele pozitive de coronavirus provin de la testele facute in urma definitiei de caz. Romania .

Adrian Streinu-Cercel rupe tacerea despre realitatea din spitale. Ce ii asteapta pe romani: Va fi vai de capul nostru. Clar, scurt si cuprinzator

Medicul Adrian Streinu-Cercel a vorbit in cursul serii de luni despre inconstienta care pune stapanire pe cetateni. Acesta trage un semnal de alarma si face apel la romani pentru a respecta regulile de protectie, dar si munca medicilor din spitale, fara a-si mai da eronat cu parerea. Din pacate, managerul de la Matei Bals nu .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )