Libnet.ro
UNICEF

23:45

Nicusor Dan, despre locurile din Bucuresti cu cel mai mare risc de infectare cu COVID

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan, despre locurile din Bucuresti cu cel mai mare risc de infectare cu COVID

Nicusor Danle recomanda bucurestenilor sa poarte masca de protectie si in spatiile deschide, nu doar in interior. continuă pe Antena3

Nicusor Dan: Recomand ca oamenii sa poarte masca si afara Ce raspunde intrebat care sunt locurile din Bucuresti cu cel mai mare risc de infectare

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, le recomanda bucurestenilor sa poarte masca de protectie si in spatiile deschide, nu doar in interior. intrebat care sunt cele mai periculoase locuri pentru bucuresteni, unde se pot infecta cu noul coronavirus, el a enumerat pietele si transportul public, cand este depasit ca si capacitate.

Nicusor Dan, despre termoficarea din Capitala: Din cauza contextului electoral, in aceasta vara nu s-au facut reparatiile necesare. Clar o sa fie mai greu decat iarna trecuta Vor interveni si privati pe teren (VIDEO)

Primarul general ales Nicusor Dan a vorbit despre termoficareadin Capitala, luni, si sustine ca in aceasta vara nu s-au facut reparatiile necesare, din cauza contextului electoral. Noul edil a.

Nicusor Dan pregateste bucurestenii pentru ce e mai rau: in legatura cu caldura, va fi o iarna grea

In ciuda temperaturilor ridicate din aceasta perioada, prognoza ne arata ca in Bucuresti vor veni zile reci. Din acest motiv, Nicusor Dan, primarul ales de bucuresteni, trage un semnal de alarma pentru multi dintre acestia. Viitorul primar reaminteste de problemele vechi de termoficare si da asigurari ca lucrurile nu se vor remedia imediat. Pe semne, .

Nicusor Dan, despre posibilitatea unui al treilea viceprimar: Legea nu permite. Discutia este inchisa

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a declarat, referitor la posibilitatea unui al treilea viceprimar, ca legea nu permite acest lucru, fiind clare prevederile Codului administrativ potrivit careia PMB are doi viceprimari. El a adaugat ca discutia despre acest subiect este inchisa, insa si-ar dori ca din majoritatea care se va crea in Consiliul General sa faca parte si PMP, nu doar PNL si USR-PLUS.

Elcen, despre caldura din Bucuresti: in aceasta iarna vom trece prin management de criza

Sistemul de termoficare din Bucuresti este in colaps. Ca in bancul cu Petrica si lupul, pana in acest an unii nu credeau ca suntem in colaps, dar iata ca toata vara cetatenii orasului Bucuresti s-au plans de calitatea serviciului, lipsa apei calde si lipsa parametrilor de apa calda, a afirmat Claudiu Cretu, administrator special al producatorului de energie termica Elcen, in cadrul unei conferinte a publicatiei Profit.

Digi24: Cum a scapat Nicusor Dan de problemele cu apa calda in Bucuresti. Primarul general ales exclude o taxa pe centrala de apartament

Nicusor Dan spune ca are centrala de apartament, deoarece locuieste intr-o zona a Bucurestiului unde nu exista sistemul centralizat de incalzire. Cu privire la un zvon despre taxa pe centrala de apartament, primarul general ales afirma ca este absurda o astfel de politica, deoarece Primaria Capitalei nu a rezolvat inca problema apei calde si a caldurii.

Nicusor Dan va iesi din Asociatia Salvati Bucurestiul, care are 15 procese impotriva Primariei Capitalei

Asociatia Salvati Bucurestiul, fondata de Nicusor Dan, are 15 procese cu Primaria Capitalei. Toate se refera la legalitatea unor autorizatii. Primarul ales al Capitalei vrea sa lase deznodamantul la indemana justitiei. Nicusor Dan a declarat la Digi24 ca nu isi va schimba pozitia, chiar daca trece de cealalta parte a baricadei, prin preluarea functiei de primar al Capitalei, relateaza Digi24.

Elcen, despre caldura din Bucuresti: Unii nu credeau ca suntem in colaps. in aceasta iarna vom trece prin management de criza

Se apropie iarna, iar problemele cu apa calda si caldura nu sunt inca rezolvate in Bucuresti. Mai bine spus, sistemul de termoficare din Capitala este in colaps, spune Claudiu Cretu, administrator special al.

Cum a scapat Nicusor Dan de problemele cu apa calda din Bucuresti. Ce spune despre o taxa pe centrale de apartament

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan afirma ca are centrala de apartament, deoarece locuieste intr-o zona a Bucurestiului unde nu exista sistemul centralizat de incalzire. El exclude o taxa pe centrala de apartament, idee pe care o considera absurda, deoarece Primaria Capitalei nu a rezolvat inca problema apei calde si a caldurii.

Decizia lui Nicusor Dan in cazul sporurilor din Primaria Capitalei

Nicusor Dan a declarat intr-un interviu ca a luat decizia de a verifica sporurile acordate in prezent in Primaria Capitalei si ca daca nu sunt legale nu vor mai fi acordate. Primarul ales a afirmat ca acordarea unui spor de pericol pentru un sofer din Primaria Capitalei este un lucru nerezonabil.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )