Libnet.ro
UNICEF

12:16

Elena Udrea, despre Dorin Cocos si dosarul licentelor Microsoft: Pentru activitatea lui raspunde personal

Hotnews Hotnews,
 Elena Udrea, despre Dorin Cocos si dosarul licentelor Microsoft: Pentru activitatea lui raspunde personal

Elena Udrea a declarat marti seara ca fostul sau sot, despre care un martor a afirmat ca ar fi primit mita 8-9 milioane de euro in dosarul Microsoft, este un om care era implicat in afaceri cu mult inainte de casatoria lor si care raspunde personal pentru activitatea sa. continuă pe Hotnews

Martor in cazul Microsoft: Dorin Cocos a primit aproximativ 8-9 milioane euro, iar Gheorghe Stefan circa 3 milioane

Un martor audiat de DNA in dosarul licentelor Microsoft le-a declarat anchetatorilor ca omul de afaceri Dorin Cocos si primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au primit opt-noua milioane de euro, resp.

Martor in cazul Microsoft: Dorin Cocos ar fi primit 8-9 milioane de euro, iar Gheorghe Stefan, 3 milioane de euro

Un martor audiat de DNA in dosarul licentelor Microsoft le-a declarat anchetatorilor ca omul de afaceri Dorin Cocos si primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au primit opt-noua milioane de euro,.

Pe cine va ingropa scandalul licentelor Microsoft

Amuzanta confuzia principalelor canale de propaganda fata de evolutia spectaculoasa a dosarului de coruptie privind achizitionarea licentelor Microsoft. Pe de o parte, sumele vehiculate ca mita, milioane de euro, plus numarul fostilor ministri pentru care DNA vrea sa inceapa urmarirea penala, au facut ca subiectul sa nu poata fi minimalizat. Pe de alta parte, trompetele de serviciu, fie in slujba lui Ponta, a lui Udrea si, mai nou, a lui Iohannis, nu stiu cum sa il apuce.

EXCLUSIV: Cum si pentru ce au luat spaga Serban Mihailescu si Ecaterina Andronescu in dosarul achizitiei licentelor Microsoft

Cum a circulat spaga in dosarul achizitionarii licentelor Microsoft intre anii 2001-2012.

Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea si-a lansat candidatura cu un mars: Nu sunt un om perfect, dar voi fi cel mai bun presedinte

Elena Udrea a sustinut la lansarea candidaturii la alegerile prezidentiale din 2014, ca, desi nu este un om si un politician perfect, va fi cel mai bun presedinte. Udrea si-a lansat candidatura cu un mars, desi initial se vehicula ca evenimentul va avea loc la Sala Palatului. Din banii economisiti au fost cumparate ghiozdane si abecedare care vor ajunge la copiii din intreaga tara.

Cat a investit Elena Udrea in modernizarea Bailor Boghis. Candidatul la Presedintia Romaniei detine 50 la suta din statiunea din Salaj (FOTO)

Bazinele de agrement in aer liber si zona adiacenta acestora din statiunea salajeana Boghis Bai au facut obiectul unor investitii semnificative, incheiate in luna iulie. Elena Udrea, care detine jumatate din statiune, a scos din buzunar o suma importanta de bani pentru a sustine aceste investitii.

Elena Udrea, parasita de sustinatorii infocati

Elena Udrea nu-i mai convinge sa ramana alaturi de ea nici macar pe cei care pe vremuri ii ridicau osanale. La momentul infiintarii partidului prezidential, s-au inghesuit sa vina alaturi de ea toti.

Emil Boc: Elena Udrea e candidatul PDL la aceste alegeri. Cu exceptia ei, nu exista niciun candidat care ar putea sa ma convinga sa-i acord votul

Primarul Clujului, Emil Boc, a explicat ca o sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale pentru ca este un politician tenace si muncitor, iar pe vremea cand conducea ministerul Dezvoltarii a avut cea mai.

Elena Udrea si-a sarbatorit lansarea candidaturii pentru prezidentiale cu Traian Basescu, la Beraria H

La cateva ore dupa lansarea oficiala in campania prezidentiala, Elena Udrea se afla, duminica dupa-amiaza, alaturi de presedintele Traian Basescu, intr-o berarie din Capitala. Impreuna cu cei doi s-a aflat si fostul premier Emil Boc, dar si alti lideri.

VIDEO Elena Udrea, la marsul de protest al PMP: Ponta este premierul zero. Il descopar eu, e agentul 000

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, le-a spus, duminica, participantilor la marsul si mitingul din Piata Victoriei cu prilejul lansarii candidaturii sale, ca Victor Ponta este premierul zero, ea adaugand: Haideti sa va spun: il descopar eu, Victor Ponta este agentul 000.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )