Libnet.ro
UNICEF

11:45

Elena Udrea: Toate partidele se finanteaza din bani negri. Oamenii sa nu mai accepte pungi cu mancare in campaniile electorale

Antena3 Antena3,
Elena Udrea: Toate partidele se finanteaza din bani negri. Oamenii sa nu mai accepte pungi cu mancare in campaniile electorale

Elena Udrea a declarat, vineri dimineata, la iesirea de la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga fiind sub control judiciar, ca toate partidele sunt finantate din bani negri, iar aceasta. continuă pe Antena3

Elena Udrea: Toate partidele se finanteaza din bani negri

Elena Udrea a comentat cazul Chiliman, primarul sectorului 1 care este acuzat ca a perceput comisioane din contractele publice. in acest context, fostul ministru al Dezvoltarii a sustinut, din nou, ca partidele folosesc bani negri.

Elena Udrea, despre acuzatiile aduse primarului Sectorului 1: Nu ma mir. Toate partidele se finanteaza din bani negri

Elena Udrea a declarat, vineri dimineata, la iesirea de la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga fiind sub control judiciar, ca toate partidele sunt finantate din bani negri, iar aceasta.

Elena Udrea, la Sectia 2 de Politie: Toate partidele se finanteaza cu bani negri

Elena Udrea s-a prezentat vineri dimineata la sectia 2 de politie, una dintre conditiile controlului judiciar fiind sa mearga la politie de doua ori pe saptamana, martea si vinerea, prilej cu care a reiterat faptul ca este nevinovata si a subliniat ca toate partidele se finanteaza cu bani negri.

Elena Udrea, la politie pentru control judiciar: Toate partidele se finanteaza cu bani negri (VIDEO)

Elena Udrea a dat din nou cu subsemnatul la politie pentru a respecta controlul judiciar. Asta trebuie sa faca fostul ministru de doua ori pe saptamana, mai exact in fiecare marti si vineri, pentru a nu.

Radu Tudor: Toti cei care au mancat cacao despre Antena 3 erau finantati din bani de spaga, din bani negri

Toti cei care atacat de-a lungul timpului Antena 3, singura televiziune care isi plateste taxele si traieste din publicitate, au fost finantati din bani negri, a declarat Radu Tudor in emisiunea La Ordinea.

UPDATE Procurorii DNA nu mai cer arest la domiciliu pentru Elena Udrea. Fostul ministru acuzase dimineata ca mentinerea masurii ar insemna ca este considerata deja vinovata

UPDATE Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie nu au mai cerut arest la domiciliu pentru Elena Udrea informeaza Digi24. Elena Udrea s-a prezentat marti la Curtea Suprema, unde se judeca trecerea fostului ministru intr-o masura mai blanda decat cea a arestului la domiciliu si a sustinut ca daca i se pastreaza masura inseamna ca judecatorii o considera deja vinovata.

Elena Udrea a fost la Politie, pentru a afla conditiile controlului judiciar

15 - Elena Udrea a plecat de la Sectia 2 de Politie, acolo unde a fost pentru a afla conditiile controlului judiciar. Acum, dupa ce a scapat de arestul la domiciliu, Elena Udrea va trebui sa mearga.

Elena Udrea, despre trecerea lui Leoreanu la PNL: Orice partid ar fi onorat sa il aiba in echipa pe primarul din Roman. Sper ca liberalii sa faca eforturi sa il merite

Elena Udrea a declarat, vineri, dupa ce primarul municipiului Roman a anuntat ca trece in tabara liberalilor, ca Laurentiu Leoreanu este unul dintre cei mai buni edili din tara si orice partid ar fi onorat.

Alina Gorghiu, despre comparatia cu Elena Udrea: Eu nu am o problema, dar nu am fost niciodata prietena cu fosta sefa a PMP

Sustinerea de care beneficiaza co-presedintele PNL Alina Gorghiu din partea presedintelui Klaus Iohannis i-a facut pe adversarii politici sa o compare cu Elena Udrea, sustinuta de fostul sef al statului Traian.

Elena Udrea, la Sectia 2 Politie: Ma duc la birou, iar apoi cred ca ma voi duce la Parlament

Elena Udrea s-a prezentat, miercuri dimineata, la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga dupa ce i-a fost inlocuita masura arestului la domiciliu cu controlul judiciar in dosarul Gala Bute. La iesire, aceasta a precizat ca, in prima sa zi de libertate, va merge la birou si apoi s-ar putea duce in Parlament, unde se da un vot important privind legea alegerilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )