Libnet.ro
UNICEF

10:30

Eleva din Romania, locul 1 la Olimpiada Internationala de Franceza. Opt premii aduse acasa din Armenia de tinerii care au facut parte din lotul national

Adevărul Adevărul,
Eleva din Romania, locul 1 la Olimpiada Internationala de Franceza. Opt premii aduse acasa din Armenia de tinerii care au facut parte din lotul national

Colegiul National Traian, un liceu de top din Drobeta Turnu Severin, are noi motive de mandrie datorita performantei obtinute de la eleva Maria Bebec. Aceasta a obtinut premiul I la proba orala pe echipe la olimpiada internationala de franceza, care a avut loc recent in Armenia. continuă pe Adevărul

Elevii din Romania sunt invatati de 4.500 de cadre didactice necalificate

In anul scolar 2017-2018, elevii din Romania sunt invatati de 4. 500 de cadre didactice necalificate, atrage atentia Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant. Romania este singura tara din Uniunea Europeana in care exista titulatura de necalificat in sistemul educational, potrivit sursei citate.

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama. Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama! Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

Ministrul Bodog atrage atentia asupra unui fapt deja cunoscut: Pacientii din Romania nu beneficiaza de aceleasi scheme terapeutice ca tarile mai dezvoltate din UE

Pacientii din Romania nu beneficiaza de aceleasi scheme terapeutice precum aceia din tarile UE mai dezvoltate, a declarat ministrul Sanatatii, Florian Bodog.

Dezastru pentru mediu in trei orase din Romania. Gavrulescu: in Iasi, situatia este cea mai dezastruasa

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre celetrei municipalitati din Romania, care sunt vizate de.

Ambasadorul SUA: Presedintele meu a aplaudat lupta anticoruptie din Romania

Ambasadorul american la Bucuresti, Hans Klemm, a mai dat, joi, un mesaj de sustinere din partea SUA pentru lupta anticoruptie din Romania, la deschiderea misiunii comerciale americane Trade Winds, la care au participat si premierul roman, Mihai Tudose, precum si un inalt oficial al Guvernului de la Washington, Dale Tasharski, adjunct pentru Europa al asistentului secretarului american pentru Comert.

O banca din Romania a avut, sambata, probleme la servere. Cardurile si ATM-urile nu au functionat toata dimineata

Clientii Raiffeisen Bank au intampinat, sambata dimineata, probleme la utilizarea cardului de credit si la retragerea banilor din bancomate.

70 de refugiati sirieni din Romania, invitati la film. Vor viziona Amintiri din Epoca de Aur, partea I, pelicula de Cristian Mungiu, in cadrul Les Films de Cannes a Bucarest

Aproximativ 70 de refugiati, majoritatea din Siria, vor asista sambata, de la 15. 00, la Muzeul Taranului Roman, la proiectia filmului Amintiri din Epoca de Aur, partea I, de Cristian Mungiu, eveniment ce are loc in cadrul festivalului Les Films de Cannes a Bucarest.

Zeci de milioane de lei au disparut din bancile din Romania. Un virus a imbolnavit ATM-urile

Bancomatele din Romania sunt o sursa de castig pentru hackeri, iar acesti nu se multumesc cu sume mici, ci au ajuns sa intre in posesia a zeci de mii de euro. Un virus care costa 5. 000 de euro.

Jurnalista din Romania care l-a intalnit pe Dan Brown

Scriitorul Dan Brown a fost desemnat printre cei mai influenti 100 de oameni din lume. Colega noastra Oana Portase a avut ocazia unica de a se intalni cu autorul, asta pentru ca el da foarte rar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2789 seconds )