Libnet.ro
UNICEF

17:15

Eleva de noua ani, amenintata cu cutitul la o scoala din Capitala

Antena3 Antena3,
Eleva de noua ani, amenintata cu cutitul la o scoala din Capitala

O fetita de doar noua ani a fost amenintata cu un cutit intr-o scoala din Capitala. Autoritatile au intervenit de urgenta. continuă pe Antena3

INNA, surprinsa in ipostaze inedite pe strazile din Capitala. S-a plimbat relaxata chiar daca... (GALERIE FOTO)

Inna este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, iar talentul ei uimeste in toata lumea. Vedeta a fost recent surprinsa pe strazile din capitala, iar atitudine vedetei i-a surprins pe toti.

Un cetatean chinez, cu febra, s-a prezentat la Spitalul Pantelimon din Capitala

Un cetatean chinez intors recent din China s-a prezentat, luni, la Spitalul Pantelimon din Capitala, cu febra, existand informatii in legatura cu o posibila supiciune de coronavirus. Este vorba despre u.

Atacatorul de la casa de amanet din Capitala, arestat preventiv pentru 30 de zile. El este un fost capitan de vas si le-a spus anchetatorilor ce l-a impins sa faca acest gest (VIDEO)

Atacatorul vanzatoarei de la casa de amanet din Bucuresti a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile. Deciza a fost data, sambata, de magistratii de la Judecatoria Sectorului 2 din Capitala,.

Autorul atacului armat de la casa de amanet din Capitala a fost prins. Victima sa a ajuns la spital, dupa ce a primit ingrijiri medicale la fata locului (VIDEO)

Autorul atacului armat de la o casa de amanet din Capitala a fost retinut de politisti! Casiera unei case de amanet a fost atacata, la ora inchiderii, de un individ cu cagula, inarmat cu un pistol, relateaza B1.

Primele imagini cu atacul armat de la casa de amanet din Capitala

Primele imagini cu atacul armat de la casa de amanet din Capitala au fost difuzate, in aceasta dimineata, la Antena 3.

HOPA! Carmen Bruma, dans incendiar intr-un club de fite din Capitala. Fanii au ramas cu gura cascata (VIDEO)

Relatia dintre Carmen Bruma si Mircea Badea este una dintre cele mai longevive din showbizul romanesc. Cei doi sunt alaturi unul de celalat, iarmomentele in care au starnit controverse sau s-au implicat in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )