Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ce elevi vor primi tablete in noul an scolar. E oficial, acum este clar

Playtech Playtech,
Ce elevi vor primi tablete in noul an scolar. E oficial, acum este clar

In noul an scolar, unii elevi vor folosi dispozitive conectate la internet, deoarece au fost alocate fonduri pentru acestea. Criteriile de oficializare a acestora au fost numite si a fost pus la dispozitie si un contract in baza caruia vor ajunge la elevi. Asadar, in baza unor contracte de comodat, 250. 000 de tablete vor ajunge . continuă pe Playtech

Situatie revoltatoare in nordul tarii. in toiul pandemiei, sute de elevi vor invata la scoli fara apa potabila

In plina pandemie, si cu obligatii epidemiologice clare, sute de elevi din judetul Botosani, vor primi apa, la scoala, doar trei zile pe saptamana. Si asta dupa ce autoritatile au decis, din cauza secetei, dar si a unor motive halucinante, sa dea apa cu portia la cinci comune si un oras.

Instantele judecatoresti vor primi 38 de milioane de lei pentru a achizitiona sisteme de videoconferinta si echipamente informatice

Instantele judecatoresti vor primi 38 de milioane de lei pentru a achizitiona sisteme de videoconferinta si echipamente informatice, in urma demersurilor Ministerului Justitiei, care a solicitat Ministerului.

Bucurestenii care doneaza plasma dupa ce s-au vindecat de coronavirus vor primi 1.000 de euro

Primaria Bucuresti a lansat o platforma pe care se pot inscrie bucurestenii vindecati de coronavirus si care vor sa doneze plasma pentru salvarea altor bolnavi infectati. Cei care se inscriu pe platforma https:doneazaplasma. assmb. ro vor primi 1. 000 de euro, potrivit unui comunicat al Primariei, citat de g4media.

Fermierii vor primi despagubirile pentru seceta incepand din 18 septembrie

Cererile de despagubiri pentru seceta vor putea fi depuse pana la data de 15 septembrie,urmand ca banii sa fie livrati in conturi trei zile mai tarziu,potrivit unui anunt al ministrului Agriculturii si.

DE LA 18 SEPTEMBRIE: Fermierii romani vor primi despagubiri pentru seceta

Fermierii pot depune cererile de despagubiri pentru seceta pana la 15 septembrie, iar banii vor incepe sa le intre in conturi trei zile mai tarziu, a declarat, vineri, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, intr-o conferinta de presa, citat de Agerpres.

Oros: Fermierii vor primi despagubirile pentru seceta incepand din 18 septembrie

Fermierii pot depune cererile de despagubiri pentru seceta pana la 15 septembrie, iar banii vor incepe sa le intre in conturi trei zile mai tarziu, a declarat, vineri, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

Cresc pensiile de la 1 septembrie. Cati bani in plus vor primi pensionarii

Din prima zi a lunii septembrie, pensiile din Romania vor creste, ca urmare a majorarii cu 14% a punctului depensie. Initial, Legea pensiilor promitea o crestere de 40%, amanata insa din cauza crizei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )