Libnet.ro
UNICEF

10:00

Instantele judecatoresti vor primi 38 de milioane de lei pentru a achizitiona sisteme de videoconferinta si echipamente informatice

B1 B1,
Instantele judecatoresti vor primi 38 de milioane de lei pentru a achizitiona sisteme de videoconferinta si echipamente informatice

Instantele judecatoresti vor primi 38 de milioane de lei pentru a achizitiona sisteme de videoconferinta si echipamente informatice, in urma demersurilor Ministerului Justitiei, care a solicitat Ministerului. continuă pe B1

Ajutoare pentru magazinele din mall-uri care au fost inchise: Circa 3.000 de firme vor primi 160 milioane lei

Guvernul discuta in sedinta de joi un proiect de OUG privind acordarea de sprijin financiar din fonduri nationale pentru unele firme care nu au desfasurat activitate in starea de urgenta, in contextul crizei COVID-19. Actul normativ se refera la firmele din centrele comerciale mari care au avut activitatea intrerupta total pentru o perioada de cel putin doua luni conform Ordonantelor militare. Ajutorul va fi pentru plata unui procent din chiriile datorate.

Copiii care se vor inscrie la un club sportiv vor primi un voucher de 300 de lei de la Guvern

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a anuntat, joi, ca Guvernul a adoptat prin ordonanta de urgenta acordarea unui sprijin financiar sub forma de voucher pentru sprijinirea copiilor in practicarea sportului de performanta.

Decebal Fagadau: Am alocat cinci milioane de lei pentru ca anul scolar sa inceapa in conditii de siguranta. Acest guvern ne-a abandonat

Primarul Constantei anunta ca in sedinta Consiliului Local Municipal care a avut loc luni s-a votat amendamentul prin care 5 milioane de lei au fost alocati catre unitatile de invatamant din municipiu, pentru ca scoala sa inceapa in siguranta pentru copii si cadre didactice.

Cum ar urma sa se acorde cei 2.500 lei pentru laptopuri si alte dispozitive pentru angajati

In prima parte a lunii august s-a dat o Ordonanta de Urgenta 1322020) prin care angajatorul poate primi 2. 500 lei pentru fiecare salariat) in scopul achizitionarii de bunuri si servicii IT necesare desfasurarii activitatii.

Cea mai tare veste pentru romani. Cati bani vor primi incepand de maine, 1 septembrie

Anunt imbucurator pentru romani! Cati bani vor primi de la stat incepand de maine? Ce categorie de oameni se va bucura de o suma de bani de la 1 septembrie? Bani de la stat pentru unii romani. Schimbarea vine de maine, 1 septembrie Milioane de romani au asteptat ziua asta! Seriorii din Romania se vor .

Administratia Fondului Cultural National a lansat o sesiune de finantare de 15 milioane de lei pentru proiecte culturale derulate in 2021

Administratia Fondului Cultural National a lansat marti sesiunea de finantare I2021, cu buget de 15 milioane de lei, destinata proiectelor culturale ce se vor derula intre ianuarie si 15 noiembrie 2021.

Bucurestenii care doneaza plasma dupa ce s-au vindecat de coronavirus vor primi 1.000 de euro

Primaria Bucuresti a lansat o platforma pe care se pot inscrie bucurestenii vindecati de coronavirus si care vor sa doneze plasma pentru salvarea altor bolnavi infectati. Cei care se inscriu pe platforma https:doneazaplasma. assmb. ro vor primi 1. 000 de euro, potrivit unui comunicat al Primariei, citat de g4media.

PENTRU PRIMA JUMATATE A ANULUI IAR Brasov raporteaza un profit de 15,4 milioane lei, in scadere cu 57%

Cifra de afaceri de 158 milioane lei, peste jumatate provenind din vanzarea pieselor de schimb si reparatii de echipamente pentru elicoptere Puma si Alouette IAR Brasov IARV), companie ce realizeaza mentenanta si reparatii pentru elicoptere a raportat, pentru primul semestru al anului, un profit net de 15,4 milioane de lei, cu 57,2% sub cel aferent primelor sase luni ale lui 2019, in contextul diminuarii veniturilor din exploatare cu 30%, la 148,02 milioane de lei, reiese din raportul emitentului publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Romaero estimeaza pierderi de 34,4 milioane lei in acest an. Compania vrea sa renunte la repararea avioanelor vechi

Romaero, companie de stat specializata in productie, servicii si cercetare-dezvoltare in domeniul aeronauticii pentru aeronave civile si militare de pasageri sau cargo, estimeaza pierderi de 34,4 milioane lei in acest an si venituri totale de 148,75 milioane lei, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli aprobat in Guvern.

IN ACEST AN Romaero estimeaza pierderi de 34,4 milioane lei

Romaero, companie de stat specializata in productie, servicii si cercetare-dezvoltare in domeniul aeronauticii pentru aeronave civile si militare de pasageri sau cargo, estimeaza pierderi de 34,4 milioane lei in acest an si venituri totale de 148,75 milioane lei, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli aprobat in Guvern.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )