Libnet.ro
UNICEF

17:15

DE LA 18 SEPTEMBRIE: Fermierii romani vor primi despagubiri pentru seceta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DE LA 18 SEPTEMBRIE: Fermierii romani vor primi despagubiri pentru seceta

Fermierii pot depune cererile de despagubiri pentru seceta pana la 15 septembrie, iar banii vor incepe sa le intre in conturi trei zile mai tarziu, a declarat, vineri, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, intr-o conferinta de presa, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Oros: Fermierii vor primi despagubirile pentru seceta incepand din 18 septembrie

Fermierii pot depune cererile de despagubiri pentru seceta pana la 15 septembrie, iar banii vor incepe sa le intre in conturi trei zile mai tarziu, a declarat, vineri, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

Fermierii vor primi despagubirile pentru seceta incepand din 18 septembrie

Cererile de despagubiri pentru seceta vor putea fi depuse pana la data de 15 septembrie,urmand ca banii sa fie livrati in conturi trei zile mai tarziu,potrivit unui anunt al ministrului Agriculturii si.

Ce elevi vor primi tablete in noul an scolar. E oficial, acum este clar

In noul an scolar, unii elevi vor folosi dispozitive conectate la internet, deoarece au fost alocate fonduri pentru acestea. Criteriile de oficializare a acestora au fost numite si a fost pus la dispozitie si un contract in baza caruia vor ajunge la elevi. Asadar, in baza unor contracte de comodat, 250. 000 de tablete vor ajunge .

Cresc pensiile de la 1 septembrie. Cati bani in plus vor primi pensionarii

Din prima zi a lunii septembrie, pensiile din Romania vor creste, ca urmare a majorarii cu 14% a punctului depensie. Initial, Legea pensiilor promitea o crestere de 40%, amanata insa din cauza crizei.

Instantele judecatoresti vor primi 38 de milioane de lei pentru a achizitiona sisteme de videoconferinta si echipamente informatice

Instantele judecatoresti vor primi 38 de milioane de lei pentru a achizitiona sisteme de videoconferinta si echipamente informatice, in urma demersurilor Ministerului Justitiei, care a solicitat Ministerului.

Bucurestenii care doneaza plasma dupa ce s-au vindecat de coronavirus vor primi 1.000 de euro

Primaria Bucuresti a lansat o platforma pe care se pot inscrie bucurestenii vindecati de coronavirus si care vor sa doneze plasma pentru salvarea altor bolnavi infectati. Cei care se inscriu pe platforma https:doneazaplasma. assmb. ro vor primi 1. 000 de euro, potrivit unui comunicat al Primariei, citat de g4media.

Parintii vor putea opta pentru cursuri online pentru copil daca in familie exista persoane vulnerabile

Parintii vor putea opta pentru cursuri online pentru copil daca in familie exista persoane varstnice sau care au comorbiditati, spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Ajutoare pentru magazinele din mall-uri care au fost inchise: Circa 3.000 de firme vor primi 160 milioane lei

Guvernul discuta in sedinta de joi un proiect de OUG privind acordarea de sprijin financiar din fonduri nationale pentru unele firme care nu au desfasurat activitate in starea de urgenta, in contextul crizei COVID-19. Actul normativ se refera la firmele din centrele comerciale mari care au avut activitatea intrerupta total pentru o perioada de cel putin doua luni conform Ordonantelor militare. Ajutorul va fi pentru plata unui procent din chiriile datorate.

Daniel Baluta anunta ca toti profesorii si elevii din Sectorul 4 vor primi o trusa sanitara in care sunt si masti de protectie

Fiecare clasa din sectorul 4 va fi dotata cu o trusa sanitara de pandemie. Primarul Daniel Baluta a prezentat continutul acestei truse care va contribui la protectia elevilor si profesorilor pentru infectarea cu coronavirus.

Soferii romani renunta la masini pentru alt mijloc de transport. Cu ce se deplaseaza acum: Adrenalina si libertate

Vanzarile de ATV-uri au crescut cu 50% fata de perioada de dinainte ca pandemia sa se instaleze in Romania. Livrarea comenzilor poate dura pana la o luna si jumatate, iar preturile difera in functie de model. Pretul de pornire este 4. 000 de euro, dar poate ajunge la o mica avere. Mai multe detalii, in continuare.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )