Libnet.ro
UNICEF

22:15

Video. Simona Halep, lovitura zilei la Praga! Reactie senzationala din partea WTA

Playtech Playtech,
Video. Simona Halep, lovitura zilei la Praga! Reactie senzationala din partea WTA

Simona Halep joaca din ce in ce mai bine la WTA Praga, asa cum si ea a explicat la ultimul intervu. in partida cu Irina Begu, din semifinalele competitiei de nivel International, Simona a dat multe lovituri spectaculoase. A controlat jocul, in special in setul doi, in care a fost intr-o permanenta ofensiva. Multe dintre . continuă pe Playtech

Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Cum si-a dominat clar adversara

Simona Halep a inceput foarte bine partida cu Magdalena Frech, din sferturile de finala ale turneului de la Praga. A fost 6-2 pentru romanca in primul set. Iar Simona pare sa fi scapat de problemele medicale pe care le-a acuzat ieri, cand a si cerut interventia unui fizioterapeut. Halep a avut dureri in zona umerilor, dar .

Video. Simona Halep Magdalena Frech 6-2, 6-0. Calificare in semifinale dupa un meci perfect

UPDATE, ora 16:57 Simona Halep a invins-o pe Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0, si se califica in semifinale la WTA Praga. O va infrunta pe invingatoarea dintre Irina Begu si Sara Sorribes Tormo. Simona Halep este in semifinale. Break Halep. Simona este aproape de semifinale. inca un break pentru Halep.

Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului. Video

Simona Halep joaca in turul 2 al turneului WTA International, un meci complicat cu Barbora Krejcikova. in fata jucatoarei de pe locul 118 mondial, romanca a facut un prim set foarte slab. in startul mansei secunde, jocul Simonei a fost solid, chiar genial pe alocuri. Diferenta de clasa dintre cele doua jucatoare a inceput sa .

WTA Praga: Organizatorii au anuntat programul zilei de joi - Cand va juca Simona Halep

Organizatorii turneului WTA de la Praga au facut public programul zilei de joi, una in care Simona Halep o va intalni pe Barbora Krejcikova 24 de ani, 118 WTA) in turul al doilea.

Cand joaca Simona Halep finala de la WTA Praga. Organizatorii au anuntat ora de start

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA International de la Praga, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 7-6 2), 6-3. in ultimul act de la Praga, Simona o va infrunta pe Elise Mertens, din Belgia, pentru al 21-lea titlu WTA al carierei. Organizatorii competitiei din Cehia au anuntat programul ultimei zile de .

Simona Halep, criza de nervi la Praga. Cu cine va avea urmatorul meci si cand se va juca

Simona Halep a fost eliminata, miercuri, din turneul de la Praga in proba de dublu. Perechea formata din Simona Halep si Barbora Strycova a pierdut impotriva rusoaicelor Veronika Kudermetova si Anastasia Pavlyuchenkova. Meciul s-a terminat 3-6, 6-3, 8-10.

Asa am trait Simona Halep - Barbora Krejcikova la Praga

Am transmis live text in aceasta pagina meciul sustinut de Simona Halep in optimi la Praga Open cu reprezentanta gazdelor Barbora Krejcikova 118 WTA).

Ce a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala de la Praga! Reactie surprinzatoare la adresa Irinei Begu

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Praga, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 7-6 2), 6-3. A fost un succes facilitat si de proplemele medicale ale Irinei, care a mai jucat un meci in cursul zilei de sambata. La finalul partidei, Simona a dat dovada de mult fair-play si a .

Simona Halep, reactie categorica dupa actul scandalos de la US Open

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa victoria in fata Polonei Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3). O va infrunta in faza urmatoare a competitiei pe Barbora Krejcikova, locul 118 in clasamentul WTA. Simona Halep a promis ca va oferi un raspuns in legatura cu participarea la editia din acest an .

Simona Halep Irina Begu 7-6, 6-3. Simona se califica in finala de la Praga! Pentru titlul 21 al carierei

UPDATE, ora 17:45 Simona Halep s-a calificat in finala de la Praga, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 7-6, 6-3. in ultimul act, Simona o va infrunta pe Elise Mertens. Simona face break si este in finala. Simona isi face serviciul. Halep face din nou break. File this in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2218 seconds )