Libnet.ro
UNICEF

20:00

Elevii solicita sa fie introdusi pe lista prioritara de testare pentru COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Elevii solicita sa fie introdusi pe lista prioritara de testare pentru COVID-19

Consiliul National al Elevilor CNE) solicita introducerea elevilor pe lista prioritara de testare pentru COVID-19, pentru ca petrec, in medie, sase ore pe zi in aceeasi incapere, alaturi de colegii lor, aflandu-se intr-un risc ridicat de infectare. continuă pe Hotnews

Consiliul National al Elevilor solicita ca elevii sa fie pe lista prioritara de testare pentru COVID-19

Consiliul National al Elevilor cere caelevii sa se afle pe lista prioritara de testare pentru COVID-19. Acestia sustin ca riscul de infectare este unul ridicat, intrucat acestia stau aproape zilnic.

Lista PNL Bucuresti pentru parlamentare: Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Florin Citu si Monica Anisie, printre candidati. Raluca Turcan candideaza la Sibiu, iar Virgil Popescu la Mehedinti

Premierul Ludovic Orban si ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vor deschide lista candidatilor PNL Bucuresti pentru Camera Deputatilor, in vreme ce ministrul Finantelor, Florin Citu, si colega sa de la.

Ministrul Transporturilor deschide lista PNL Salaj pentru Camera Deputatilor. Pe cine mizeaza liberalii pentru Senat

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, va deschide lista PNL pentru Camera Deputatilor, la Salaj, a decis in cursul zilei de vineri Colegiul Director Judetean al organizatiei. Pe urmatoarele locuri se situeaza.

Alegeri parlamentare 2020. Pe ce loc se afla Elena Basescu pe lista PMP Constanta pentru Camera Deputatilor

Elena Basescu 40 de ani) revine in politica! Fiica fostului presedinte Traian Basescu candideaza pentru un loc in Parlament, pe lista PMP Constanta. Anuntul a fost facut de organizatia judeteana, prin.

Vlad Pufu, fondatorul Sansa Buzoiana, Focus Fm si Focus TV, deschide lista PNL Buzau pentru Senat

Vlad Pufu, fondatorul grupului media care detine Focus TV, Focus Fm, Sansa buzoiana si SansaNews, va deschide lista candidatilor PNL Buzau pentru Senatul Romaniei. Candidatura sa va fi supusa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )