Libnet.ro
UNICEF

16:15

Elevii Zinei Dumitrescu i-au facut ceremonie de adio. Mesajul emotionant scris de Catalin Botezatu pe coroana

Antena3 Antena3,
Elevii Zinei Dumitrescu i-au facut ceremonie de adio. Mesajul emotionant scris de Catalin Botezatu pe coroana

Sambata, trupul neinsufletit al Zinei Dumitrescu a fost incinerat. in urma ei a lasat multi oameni indoliati, inclusiv elevii celei care a fost considerata mama modei din Romania. La crematoriu, cu putin. continuă pe Antena3

Cum au reactionat vedetele la moartea Zinei Dumitrescu

Zina Dumitrescu s-a stins ieri din viata la 82 de ani, eveniment tragic care a adus durere in inimile tuturor celor care au cunoscut-o si nu numai. Iata cum au reactionat vedetele la auzul tristei vesti! .

Adriana Bahmuteanu a dezvaluit motivul pentru care fiul Zinei Dumitrescu a hotarat sa o incinereze: I-a vandut locul de veci

Adriana Bahmuteanu a dezvaluit pe contul personal de Facebook, motivul pentru care fiul Zinei Dumitrescu a hotarat sa o incinereze. Aceasta sustine despre Catalin Negreanu i-a vandutu locul de veci de la.

Fiul Zinei Dumitrescu nu isi doreste pe nimeni la ceremonia de incinerare

Fiul Zinei Dumitrescu nu isi doreste pe nimeni la ceremonia de incinerare. Citeste mai mult pespynews. ro .

Cine este fiul Zinei Dumitrescu! Nu mai are niciun drept la avere. Dezmostenit pentru ca si-a abandonat mama!

Fiul Zinei Dumitrescu nu-si mai vizitase mama, lasata in azil, de mai bine de patru ani. Din acest motiv, Catalin Negreanu nu mai are dreptul la mostenire, potrivit celor declarate de directorul caminului de.

Ce a facut fiul Zinei Dumitrescu, dupa ce a fost acuzat ca si-a abandonat mama. S-a intamplat cu putin timp inainte de incinerare

In varsta de 82 de ani, Zina Dumitrescu s-a stins in azilul in care si-a petrecut batranetea. Multi l-au acuzat pe fiul ei, Catalin Negreanu, ca si-a abandonat mama. Continuarea.

Ultimul interviu al Zinei Dumitrescu! Cum arata creatoarea de moda in urma cu o luna

Zina Dumitrescu a un ultim interviu, dupa ce s-a scris in presa ca ar fi intr-o stare grava, in data de 18 martie. Mama Zina a vorbit fara ocolisuri despre evenimentele care i-au marcat viata, dar a facut.

Ultimul interviu al Zinei Dumitrescu! Cum arata creatoarea de moda inainte sa moara

Zina Dumitrescu a un ultim interviu, dupa ce s-a scris in presa ca ar fi intr-o stare grava, in data de 18 martie. Mama Zina a vorbit fara ocolisuri despre evenimentele care i-au marcat viata, dar a facut.

Abia acum s-a aflat! Care au fost ultimele cuvinte ale Zinei Dumitrescu: A murit in bratele mele

Chiar daca Zina Dumitrescu a fost deja incinerata, continua sa apara informatii legate de moartea creatoarei de moda. Mai exact, s-a aflat, in detaliu, cum au descurs ultimele momente din viata Mamei.

MISTER MACABRU: Unde este SICRIUL cu trupul Zinei Dumitrescu? Dana Savuica arunca BOMBA saptamanii! Asa ceva...

Mister total in legatura cu Zina Dumitrescu: Dana Savuica a plecat la INML, unde paznicii i-au spus ca ca trupul creatoarei de moda nu e acolo. Apoi, modelul s-a dus la crematoriul din Vitan Barzesti, iar cei.

Dan Negru, reactie incredibila dupa moartea Zinei Dumitrescu: I-as pedepsi pe copiii care-si arunca parintii in aziluri

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Un echipaj SMURD a fost solicitat in cursul zilei de joi, la azilul din Snagov. Medicii au incercat sa o resusciteze mai bine de o ora,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )