Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ora meciului Simona Halep - Elina Svitolina

Online Sport Online Sport,
Ora meciului Simona Halep - Elina Svitolina

Organizatorii Turneului Campioanelor de la Shenzhen au anunta ora de disputare a meciului dintre Simona Halep si Elina Svitolina, jucatoarele care au debutat cu victorii in Grupa Violeta. continuă pe Online Sport

Se stie ora meciului Simona Halep - Bianca Andreescu

Cel mai asteptat meci pentru noi romanii de la Turneul Campioanelor le aduce fata in fata pe Simona Halep si Bianca Andreescu, luni, in faza grupelor.

Simona Halep - Elina Svitolina LIVE VIDEO DIGIsport: Bianca Andreescu s-ar putea retrage de la Turneul Campionelor dupa infrangerea cu Halep

Simona Halep a debutat luni cu o victorie la Turneul Campioanelor. Sportiva noastra a trecut de Bianca Andreescu, scor 3-6 7-6 6-3. Canadianca a acuzat dureri la nivelul spatelui in timpul meciului, iar viitorul.

Simona Halep - Elina Svitolina LIVE VIDEO DIGIsport: Un aproapiat al Simonei Halep lanseaza un atac dur la adresa Biancai Andreescu

Simona Halep a invins-o, luni, pe Bianca Andreescu in primul meci disputat la Turneul Campionilor. Dupa o partida extrem de disputata, romanca a reusit sa se impuna 3-6, 7-6, 6-3. Acest lucru nu a fost de.

Cand va juca Simona Halep cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. S-a aflat ziua si ora

Simona Halep va juca pentru prima data in cariera cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor desfasurat la Shenzhen. Ziua si ora. Ziua si ora cand Simona Halep va juca, in premiera, cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor va incepe duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia este mutata pentru .

Cand si cu cine va juca Simona Halep urmatorul meci de la Turneul Campioanelor. Surpriza de proportii

Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3, la Turneul Campioanelor si o va intalni in urmatorul meci pe Elina Svitolina, care a trecut de Karolina Pliskova cu scorul de 7-6, 6-4. Partida se va disputa miercuri, 30 octombrie, de la ora 12:30. Organizatorii pot schimba ora de start a meciului. Simona .

LIVE Simona Halep contra Elina Svitolina la Turneul Campioanelor (12:30)

Simona Halep revine pe teren la Shenzhen, miercuri, de la ora 12:30, pentru meciul cu Elina Svitolina, detinatoarea trofeului.

Duel de cinci stele pentru Simona Halep, in urmatoarea partida de la Turneul Campioanelor: Sportiva noastra isi disputa sefia Grupei Violet cu Elina Svitolina, detinatoarea trofeului

Simona Halep o va infrunta, miercuri, la ora 12. 30, pe ucraineana Elina Svitolina, pentru sefia Grupei Violet de la Turneul Campioanelor, in conditiile in care ambele tenismene au debutat perfect la Shenzen,.

S-a stabilit programul zilei de miercuri de la Turneul Campioanelor. La ce ora incepe meciul Halep - Svitolina

Dupa victoria entuziasmanta cu Bianca Andreescu, SImona Halep o va intalni in al doilea meci al turneului de la Shenzhen, miercuri, pe Elina Svitolina.

Elina Svitolina incepe cu dreptul cursa de aparare a titlului

Jucatoarea ucraineana Elina Svitolina a debutat cu o victorie, luni, in grupa din care face parte si Simona Halep la Turneul Campioanelor.

Simona Halep - Elina Svitolina LIVE VIDEO DIGIsport: Cum influenteaza retragerea lui Osaka Turneul Campioanelor

Naomi Osaka s-a retras marti de la Turneul Campionelor acuzand o accidentare. Acest lucru intoarce toate calculele din grupa in care nipona era mare favorita alaturi de Ashleig Barty erau mari favorite. Osaka va.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )