Libnet.ro
UNICEF

06:00

Liderul clanului Duduianu, ucis luni noapte in cartierul bucurestean Giulesti Sarbi Principalul suspect este inca in libertate

Hotnews Hotnews,
 Liderul clanului Duduianu, ucis luni noapte in cartierul bucurestean Giulesti Sarbi Principalul suspect este inca in libertate

Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul clanului Duduianu a murit in dimineata zilei de marti la Spitalul Universitar din Bucuresti, unde ajunsese cu rani grave dupa o altercatie ce a avut loc in cartierul Giulesti Sarbi din Sectorul 6. Incidentul vine la 10 zile dupa ce ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a creat un front institutional impotriva crimei organizate si ca incep sa cada clanuri de interlopi si la mai putin de o saptamana de cand ministrul de interne a declarat ca are toleranta zero fata de retelele de crima organizata. 01 Politistii audiaza mai multe persoane implicate in incidentul ce a avut loc in cartierul Giulesti-Sarbi, dar principalul suspect nu a fost prins si este cautat in Bucuresti. continuă pe Hotnews

Liderul clanului Duduianu, ucis intr-un conflict intre interlopi, in Bucuresti

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit azi dimineata. El ar fi fost executat in stil mafiot, pe o strada din sectorul 6 al Capitalei, conform Protv. ro.

Te trec fiorii! Ce mesaj a aparut pe Internet dupa ce Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis cu sange rece

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a fost ucis de un rival noaptea trecuta, dupa un scandal care a pornit de la un joc de barbut. Interlopul a fost executat de un rival pe o strada din Bucuresti.

Cine era Emi Pian, liderul clanului Duduienilor ucis azi noapte in Bucuresti

Emi Pian, unul dintre cei mai temuti interlopi din Romania, a fost injunghiat azi noapte in Bucuresti. Politia inca il cauta pe principalul suspect, membru intr-un clan rival.

De la ce a pornit scandalul in care a fost ucis Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala

Un interlop celebru a fost ucis azi-noapte, intr-o reglare de conturi intre clanuri, chiar in Capitala. Scandalul a pornit de la un joc de barbut, spun surse din ancheta. Barbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp dupa confruntare, insa nu a mai putut fi salvat.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a murit. Interlopul a fost executat pe o strada din Bucuresti

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a murit noaptea trecuta in urma unui scandal urias. Interlopul a fost executat de un rival pe o strada din Bucuresti.

Bogdan Berechet, seful politiei Capitalei, anunta dispozitive speciale de mascati si jandarmi dupa uciderea liderului clanului Duduianu: Avem capacitatea de a gestiona astfel de situatii

Seful Politiei Capitalei, Bogdan Berechet, a anuntat, marti, instituirea unor dispozitive speciale de politisti de ordine publica, mascati si jandarmi in urma uciderii liderului clanului Duduianu, Emi Pian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )