Libnet.ro
UNICEF

21:45

Emil Boc despre victoria lui Nicusor Dan la Bucuresti: Fara PNL nu iesea primar

Adevărul Adevărul,
Emil Boc despre victoria lui Nicusor Dan la Bucuresti: Fara PNL nu iesea primar

Emil Boc a sustinut ca victoria lui Nicusor Dan la alegerile din Bucuresti este cea mai mai victorie a dreptei si a PNL-ului. Fara ajutorul liberalilor, Nicusor Dan nu ar fi reusit, mai spune Boc. continuă pe Adevărul

Emil Boc, declaratie neasteptata despre victoria lui Nicusor Dan la Bucuresti

Primarul Emil Boc a comentat, luni rezultatele PNL in tara si a sustinut ca victoria de la Bucuresti a lui Nicusor Dan este cea mai importanta. Edilul Clujului subliniaza ca fara PNL Nicusor Dan nu ar fi reusit sa castige alegerile.

Ludovic Orban, dupa victoria lui Nicusor Dan: Pentru prima oara in 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara la alegerile locale si bate PSD fara drept de apel (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine o prima declaratie dupa victoria lui Nicusor Dan in cursa pentru Capitala. Ma bucur enorm ca am eliberat Bucurestiul, a spus liderul.

Violeta Alexandru, dupa victoria lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei: in campania pentru alegerile locale 2020 de la nivelul intregii tari, batalia de la Bucuresti a fost crunta

Ministrul Muncii si presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru a reactionat pe Facebook, dupa rezultatele obtinute de Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Violeta Alexandru a vorbit in mesajul de pe.

Alegeri locale 2020. Bucurie la sediul USR-Plus din Timisoara, pentru victoria lui Nicusor Dan in capitala

In lipsa exit poll-urilor in Timisoara, Dominic Fritz si Cristian Mos, candidatii USR-Plus la primarie, respectiv Consiliul Judetean Timis, au aplaudat victoria lui Nicusor Dan de la Bucuresti.

Barna, despre intalnirea Iohannis-Nicusor Dan: Mi se pare perfect legitima ingrijorarea presedintelui de a avea inca patru ani cu PSD

Liderul USR, Dan Barna considera perfect legitima ingrijorarea presedintelui despre perspectiva de a avea inca patru ani cu PSD. intrebat daca ar trebui ca presedintele sa se implice in lupta pentru alegerile locale, Barna argumenteaza ca presedintele unei tari are responsabilitate pentru functionarea tarii pe toate palierele.

Mircea Badea a reactionat bizar dupa ce a vazut ca Nicusor Dan a invins-o pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei

Realizatorul TV a fost ironic, dupa victoria lui Nicusor Dan in cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei. Mircea Badea a zis ca, odata cu schimbarea edilului de la Bucuresti, va aparea si divertismentul,.

Secretul sondajelor publicate la ora 21.00. Ce arata ele, de fapt, despre Gabriela Firea si Nicusor Dan

Gabriela Firea si Nicusor Dan au fost cei mai vizibili candidati la alegerile locale de anul acesta. Lasand la o parte dezvaluirile din presa, despre cei doi, lupta acerba s-a dat intre cei doi candidati. Secretul sondajelor publicate la ora 21. 00 Sondajele din aceasta seara, exit-poll-urile orei 21:00, arata faptul ca bucurestenii si-au dorit schimbarea.

Emil Boc: PNL e castigatorul alegerilor locale. Fara liberali, Nicusor Dan nu era Primar General (VIDEO)

Emil Boc a declarat, luni, ca rezultatele PNL la alegerile locale au marcat un moment istoric pentru partid, dat fiind ca acesta, pentru prima data, a reusit sa se pozitioneze ca prima formatiune politica in Ro.

Gabriela Firea, despre prapadul din Bucuresti dupa castigarea alegerilor de catre Nicusor Dan: factura la intretinere se va dubla

Gabriela Firea se arata extrem de suparata si de neindreptatita dupa rezultatele exit-poll, in care Nicusor Dan ar avea toate sansele sa preia conducerea Primariei Capitalei. Actualul edil explica cum a fost asociata cu toate figurile politice negative care au condus tara, fara ca ea sa aiba nicio legatura cu acestea. Gabriela Firea, asociata cu .

Nicusor Dan, despre angajarile din primarie: Cei adusi pe ochi frumosi vor pleca in mod sigur

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a vorbit, luni seara, despre angajarile din Primaria Municipiului Bucuresti. Ce masuri va lua edilul? Nicusor Dan: Ma voi uita cu mare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3421 seconds )