Libnet.ro
UNICEF

22:00

Emilia Clarke a dezvaluit ca a fost operata pe creier: in cele mai rele momente, i-am rugat pe medici sa ma lase sa mor

Adevărul Adevărul,
Emilia Clarke a dezvaluit ca a fost operata pe creier: in cele mai rele momente, i-am rugat pe medici sa ma lase sa mor

Actrita britanica Emilia Clarke 32 de ani), cuoscuta ca Mama Dragonilor din Game of Thrones, a dezvaluit ca a suferit doua anevrisme si trei operatii pe creier. continuă pe Adevărul

DRAMA momentului! Mama Dragonilor din Game of Thrones, la un pas de MOARTE. A fost OPERATA PE CREIER

Actrita britanica Emilia Clarke, in varsta de 32 de ani, cunoscuta drept Mama Dragonilor din Game of Thrones, a declarat ca a suferit doua anevrisme si trei operatii pe creier.

TRAGEDIA zilei! MAREA ACTRITA a fost operata pe CREIER! Detalii de ULTIMA ORA

Drama uriasa in lumea filmului! Emilia Clarke, in varsta de 32 de ani, cunoscuta pentru rolul din serialul Game of Thrones a trecut prin momente cumplite in urma cu cativa ani. Vedeta a fost supusa mai multor.

De ce a fost operata de urgenta Andreea Balan dupa cezariana

Andreea Balan a revenit de urgenta in spital, la doua saptamani dupa ce a nascut prin cezariana. Iata ce complicatii au aparut de a necesitat o noua interventie chirurgicala.

Medicul Ciuhodaru, dupa ce Andreea Balan a fost operata de urgenta. La ce sunt expuse femeile dupa nastere

La doar cateva zile dupa ce a nascut, Andreea Balan a fost operata de urgenta, dupa ce s-a trezit intr-o balta de sange. Artista s-a speriat teribil si, in mijlocul noptii, a ajuns la clinica unde a.

Doliu in lumea teatrului din Romania! Una dintre cele mai frumoase actrite ale tarii s-a stins din viata

Ioana Ene Mihail a decedat la varsta de 77 de ani. Moartea artistei a venit dupa ce aceasta a suferit indelung de pe urma unei boli. Ioana Ene Mihail a fost considerata una dintre cele mai frumoase si talen.

Televiziunea cu cele mai mari venituri din publicitate, Pro TV se desparte in cursul anului de sefa vanzarilor, Zoe Vasilescu

Sefa vanzarilor Pro TV, cel mai mare canal de televiziune din Romania si institutia cu cele mai mari venituri din publicitate, va parasi acest post de televiziune in cursul anului, dupa cum au spus pentru HotNews. ro reprezentantii postului. Potrivit acestora, este vorba despre o despartire de comun acord.

HOROSCOP. Cele mai puternice perechi de zodii? Nimic nu le sta in cale

Aceste perechi de zodii sunt cele mai puternice si nimic nu le sta in cale. Berbec - Balanta in timp ce Berbecul poate avea calitati de conducere excelente si, de obicei, este.

Cele mai interesante jocuri exclusive de pe PS4 ajung pe PC: Detroit, Heavy Rain si nu numai

Fanii unora dintre cele mai interesante jocuri exclusive de PlayStation 4 se vor bucura sa afle ca le pot experimenta pe PC, prin intermediul Epic Games Store. De-a lungul anilor, cei de la Sony au.

Cloud Conference aduce in atentia participantilor cele mai eficiente solutii Cloud disponibile astazi in Romania

Editia a 3-a Cloud Conference, structurata ca o conferinta B2B, va avea loc in 11 aprilie 2019, la Crowne Plaza Bucuresti, si va aduce in atentia participantilor cele mai eficiente solutii Cloud disponibile astazi in Romania. Ziua conferintei este construita simuland un scenariu complet de nevoi de business ce pot fi acoperite cu servicii Cloud, plecand de la definirea unei strategii de migrare in Cloud si ajungand pana la securitate, infrastructura hibrida sau solutii de business Software-as-a-Service SaaS).

Aparitiile de pe covorul rosu al galei Gopo 2019: Jojo si Monica Barladeanu, unele dintre cele mai frumoase tinute FOTO

Actritele au intors privirile cu tinutele pe care le-au ales pentru a defila pe covorul rosu al celei de-a XIII-a editie a Premiilor Gopo, care a avut loc, marti seara, 19 martie 2019, la Teatrul National Bucuresti. Jojo 37 de ani) si Monica Barladeanu 40 de ani) au avut unele dintre cele mai provocatoare aparitii.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )