Libnet.ro
UNICEF

01:05

Emmanuel Macron avertizeaza: Uniunea Europeana VA DISPAREA daca nu va fi gandita ca o putere mondiala. Nu dramatizez, sunt lucid

B1 B1,
Emmanuel Macron avertizeaza: Uniunea Europeana VA DISPAREA daca nu va fi gandita ca o putere mondiala. Nu dramatizez, sunt lucid

Presedintele francez Emmanuel Macron a avut, joi, un discurs extrem de critic la adresa NATO si UE. Macron a afirmat ca este convins ca Uniunea Europeana va disparea daca nu va fi gandita ca o putere. continuă pe B1

Macron: Uniunea Europeana va disparea daca nu va fi gandita ca o putere mondiala

Presedintele francez Emmanuel Macron s-a declarat ingrijorat de fragilitatea extraordinara a Europei, care va disparea daca ea nu se va considera ca o putere in aceasta lume, informeaza AFP.

Presedintele Frantei: UE va disparea daca nu va fi gandita ca putere mondiala

Presedintele francez Emmanuel Macron s-a declarat ingrijorat de fragilitatea extraordinara a Europe.

Moscova saluta cuvintele de aur ale lui Emmanuel Macron, care a invocat moartea cerebrala a NATO

Rusia a salutat joi vorbele sincere ale presedintelui francez Emmanuel Macron, care a invocat moartea cerebrala a NATO intr-un interviu pentru saptamanalul britanic The Economist, scrie AFP.

Emmanuel Macron: Rusia nu are alta alegere decat un parteneriat cu Europa Nu cred ca Vladimir Putin are intentia sa devina vasalul Chinei

Presedintele francez Emmanuel Macron crede ca Rusia nu are alta alternativa decat un parteneriat cu Europa, in conditiile in care, considera el, Vladimir Putin nu are intentia sa devina vasalul Chinei iar modelul rusesc actual nu este sustenabil, scrie AFP.

Emmanuel Macron, anunt surprinzator despre NATO: Este in moarte cerebrala

Presedintele francez Emmanuel Macron sustine ca suntem pe punctul de a asista la moartea cerebrala a NATO, explicandu-si opinia prin dezangajarea SUA si comportamentul Turciei, stat membru al Aliantei.

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, considera ca NATO este in moarte cerebrala

Presedintele francez Emmanuel Macron sustine ca suntem pe punctul de a asista la moartea cerebrala a NATO, explicandu-si opinia prin dezangajarea SUA si comportamentul Turciei, stat membru al Aliantei Nord-Atlantice, relateaza AFP.

Emmanuel Macron: Suntem pe punctul de a asista la MOARTEA CEREBRALA a NATO. Liderul francez vrea redeschiderea unui dialog strategic cu Rusia

Presedintele francez Emmanuel Macron a facut o declaratie socanta despre starea in care se afla Alianta Nord-Atlantica. Liderul de la Palatul Elysee a afirmat, in editia de joi a saptamanalului The Econo.

UPDATE Emmanuel Macron pledeaza din nou pentru redeschiderea dialogului strategic cu Rusia: NATO este in moarte cerebrala Ce va fi Articolul 5 maine?

Ceea ce traim este moartea cerebrala a NATO, a declarat presedintele francez Emmanuel Macron pentru saptamanalul The Economist, invocand dezangajarea americana si comportamentul Turciei, membra a Aliantei, scrie AFP.

Boris Johnson promite ca Marea Britanie va iesi din Uniunea Europeana in ianuarie

Premierul britanic Boris Johnson a promis miercuri ca Marea Britanie urmeaza sa iasa din Uniunea Europeana in luna ianuarie, in contextul in care liderii tarilor europene au aprobat o noua amanare, relateaza Mediafax citand site-ul agentiei Reuters.

Orban: Exista riscul ca Romaniei sa i se interzica sa exporte carne si produse din carne de porc in Uniunea Europeana

Primul ministru Ludovic Orban anunta ca exista riscul ca Romaniei sa i se interzica sa exporte carne si produse din carne de porc in Uniunea Europeana din cauza ca Ministerul Agriculturii nu a respectat planul privind combaterea pestei porcine africane pe care si l-a asumat in fata oficialilor Comisiei Europene.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )