Libnet.ro
UNICEF

23:30

Enel ar putea renunta la vanzarea subsidiarelor din Romania si Slovacia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Enel ar putea renunta la vanzarea subsidiarelor din Romania si Slovacia

Grupul italian de utilitati Enel si-ar putea pastra subsidiarele din Romania si Slovacia daca va reusi sa obtina suficiente fonduri din alte tranzactii pentru a-si reduce datoria, chiar daca a primit cateva oferte initiale pentru aceste active, a afirmat seful operatiunilor Enel din Europa de Est, intr-un interviu acordat Wall Street Journal. continuă pe Ziarul Bursa

Enel ar putea renunta la vanzarea subsidiarelor din Romania si Slovacia

Grupul italian de utilitati Enel si-ar putea pastra subsidiarele din Romania si Slovacia daca va reusi sa obtina suficiente fonduri din alte tranzactii pentru a-si reduce datoria, chiar daca a primit cateva oferte initiale pentru aceste active, a afirmat Luca dAgnese, seful operatiunilor Enel din Europa de Est, intr-un interviu pentru Wall Street Journal.

Topul celor mai solicitante meserii din Romania. 75% dintre romani sunt afectati

Cele mai solicitante meserii din Romania sunt cele de medic, pilot, pompier si profesor, conform unui studiu realizat in baza unui top intocmit pe baza opiniilor exprimate de romani, scrie Agerpres. Astfel, 75%.

GALERIE FOTO. Dezbaterea electorala Iohannis-Ponta de la Realitatea TV, preluata de TOATE posturile tv de stiri din Romania

Dezbaterea electorala de marti seara de la Realitatea Tv dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta a fost preluata de toate televiziunile de stiri din Romania: B1 Tv, Antena 3, RTV si Digi 24 stire in curs de actualizare .

Ce scrie presa straina despre protestele din Romania dinaintea turului doi al alegerilor prezidentiale

Principalele agentii de presa straine scriu despre manifestatiile care au avut loc sambata in mai multe orase din Romania, in cursul carora mii de persoane au acuzat Guvernul ca a ingreunat votul romanilor din strainatate in primul tur al alegerilor prezidentiale de la 2 noiembrie.

Cum se testeaza cel mai mare pod cu hobane din Romania

Ieri s-a dat startul testelor de rezistenta la noul pod rutier la km 0+540 al Canalului Dunare-Marea Neagra, investitie finantata prin Programul Operational Sectorial in Transporturi POS-T 2007 - 2013) din fonduri structurale ale Uniunii Europene si de la bugetul statului. Testele de rezistenta reprezinta operatiunile de incercare a suprastructurii podului, cu actiuni de proba statice si dinamice.

Hornbach va deschide al saselea magazin din Romania in urmatorul an financiar

Hornbach anunta deschiderea celei de-a sasea locatii din tara noastra, in urmatorul an financiar martie 2015 - februarie 2016), iar noul magazin va fi amplasat in Sibiu, in fosta locatie OBI, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Presedintele PPE, Joseph Daul, se intalneste cu presedintele Traian Basescu si cu reprezentantii partidelor de dreapta din Romania

Joseph Daul, presedinte al Partidului Popular European si presedinte al grupului parlamentar al PPE din cadrul Parlamentului European, Joseph Daul, va avea, marti, o intrevedere cu presedintele Traian Basescu,.

Chevron: Inca nu am finalizat studiul de evaluare a potentialului de gaze de sist din Romania

Studiul Chevron pentru evaluarea potentialului de gaze de sist in Romania nu a fost inca finalizat, au declarat luni reprezentantii companiei, la o zi dupa ce premierul Ponta a afirmat ca se pare ca tara nu dispune de rezerve de gaze de sist si s-a batut, astfel, pe ceva ce nu are, transmite Mediafax.

Nu este gata evaluarea potentialului gazelor de sist din Romania

Studiul Chevron pentru evaluarea potentialului gazelor de sist din tara noastra nu a fost inca finalizat, au declarat astazi pentru Reuters reprezentanti ai companiei, la o zi dupa ce premierul Victor Ponta afirmase ca tara nu dispune de rezerve de gaze de sist.

Chevron tine in stand-by evaluarea potentialului de gaze de sist din Romania

Chevron inca nu a finalizat studiul pentru evaluarea potentialului de gaze de sist in Romania, au precizat luni reprezentantii companiei, anunt care vine la o zi dupa ce premierul Ponta a afirmat ca se pare ca tara nu dispune de rezerve de gaze de sist.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )