Libnet.ro
UNICEF

01:05

Enel Romania doneaza 100.000 de euro pentru cumpararea de materiale si echipamente in lupta impotriva COVID-19

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Enel Romania doneaza 100.000 de euro pentru cumpararea de materiale si echipamente in lupta impotriva COVID-19

Enel Romania, prin companiile sale de furnizare si distributie a energiei electrice, doneaza 100. 000 de euro catre Fondul de Urgenta, suma care va fi folosita pentru achizitia de materiale si echipamente medicale necesare in spitalele unde ajung din ce. continuă pe Wall-Street Ro

Elevii pot primi 200 de euro pentru cumpararea de calculatoare

Guvernul a adoptat hotararea prin care elevii care nu au posibilitati materiale vor primi un ajutor financiar in valoare de 200 de euro pentru cumpararea unui calculator sau a unei tablete. Documentul a fost pus in dezbatere publica la jumatatea lunii februarie. Conditia pentru ca elevii sa primeasca banii este ca venitul brut lunar pe membru de familie sa fie de maxim 250 lei.

EY Romania doneaza 70.000 de euro pentru lupta impotriva pandemiei COVID-19

EY Romania ofera 70. 000 de euro pentru combaterea efectelor pandemiei Covid-19 prin actiunile desfasurate de Crucea Rosie, Asociatia pentru Relatii Comunitare ARC) si prin parteneriate directe cu reprezentanti ai mediului de business din Romania.

World Vision realoca 100.000 de euro pentru copiii saraci: produse de igiena, burse si meditatii online

Fundatia World Vision Romania realoca aproape 100. 000 de euro pentru tichete pentru alimente, produse de igiena, dar si burse si meditatii online pentru sprijini familiile defavorizate din mediul rural.

Sistemul Coca-Cola in Romania doneaza 200.000 de euro Crucii Rosii Romane

Cele doua companii care reprezinta Sistemul Coca-Cola in Romania Coca-Cola Romania si Coca-Cola HBC Romania) au donat 200. 000 de euro Crucii Rosii Romane. Fondurile vor fi folosite pentru achizitionarea de echipamente medicale si materiale necesare in aceasta perioada, pentru a preveni infectia cu Coronavirus, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Tomac afirma ca Romania va putea utiliza 3,1 miliarde de euro pentru lupta impotriva COVID-19

Romania va putea utiliza aproximativ 3,1 miliarde de euro pentru a lupta impotriva COVID-19, din cele 37 de miliarde de euro ce vor fi puse la dispozitia statelor membre UE pentru a combate criza, a declarat presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, intr-o postare pe Facebook.

480 de milioane de euro pentru producerea de baterii destinate masinilor electrice

Banca Europeana de Investitii BEI) va oferi 480 de milioane de euro pentru fabricarea, in Polonia, .

Messi a donat un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a donat un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului.

Lionel Messi si Pep Guardiola au donat cate un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului

Lionel Messi, starul argentinian al echipei FC Barcelona, si Pep Guardiola, antrenorul formatiei Manchester City, au donat, marti, cate un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului, informeaza presa din Spania.

Maspex Romania doneaza 200 de mii de produse spitalelor din Bucuresti si din tara

Compania Maspex Romania face donatii catre spitale din Bucuresti si din tara in semn de multumire si de sustinere a eforturilor depuse de cadrele medicale in lupta cu noul coronavirus, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

TRAVELMINIT.RO: Investitii de 65.000 euro pentru a pastra echipa si pentru a sustine hotelierii parteneri

In toata aceasta situatie incerta, cand majoritatea firmelor isi reduc bugetele, platforma de rezervari hoteliere Travelminit. ro a gandit un plan de investitie pentru sustinerea business-ului in valoare de 65. 000 euro, prin care isi vor putea pastra echipa intacta si care le va oferi capital de lucru in aceasta perioada in care calatoriile nu mai sunt posibile, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )