Libnet.ro
UNICEF

09:31

E.ON Autostrada electrica din Romania a ajuns la 11 statii de incarcare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
E.ON Autostrada electrica din Romania a ajuns la 11 statii de incarcare

Trei noi statii de incarcare rapida a autovehiculelor electrice au fost puse in functiune, luna trecuta, de E. ON Energie Romania, numarul unitatilor instalate de companie ajungand astfel la unsprezece. continuă pe Ziarul Bursa

E.ON are acum 11 statii de incarcare a masinilor electrice

Autostrada electrica dezvoltata de E. ON in Romania a ajuns la 11 statii de incarcare, dupa ce luna.

Autostrada electrica a ajuns la 11 statii de incarcare

ON Energie Romania a pus in functiune, luna trecuta, trei noi statii de incarcare rapida a autovehiculelor electrice, la Central Plaza - Universul Sanatatii Sf. Spiridon Bacau - Str. Erou Ciprian Pintea nr. 29 Mc Donalds), Bacau, benzinaria MOL Sovata, Str. Praidului FN str. Primaverii, nr. 58), Sovata, jud. Mures si benzinaria MOL Gheorgheni, Str. Kossuth Lajos, nr. 201, Gheorgheni, jud. Harghita, numarul unitatilor instalate de companie ajungand astfel la unsprezece, se arata intr-un comunicat remis redactiei noastre.

PNL BUCURESTI: 400 de minori dispar anual din Romania

Liberalii din Bucuresti au transmis ca 4. 000 de copii au disparut in 2018 din Romania, fiind gasiti doar 3. Despre ceilalti 400 nimeni nu mai stie nimic. Pentru a atrage atentia ca situatia de la Caracal nu este singulara, PNL Bucuresti va depune pe scarile Ministerului Afacerilor Interne 400 de perechi de incaltaminte, sambata, la ora 11. 05, ora primului apel al Alexandrei la 112.

Discutia cu un proxenet. Minorele din Romania incep la 13 ani

Traficul de fiinte umane nu mai este o surpriza, ceea ce este pe atat de grav pe cat de profitabil este pentru cei care infaptuiesc ilegalitatile. Numeroase grupari de interlopi romani au profitat extrem de tare de aderarea la UE, prin urmare, de deschiderea granitelor, pentru a aduce in Italia zeci de mii de femei.

Untold 2019 bate record dupa record. Cati oameni au participat in acest an la cel mai important festival din Romania

Ajuns la cea de-a cincea editie, Untold a mai bifat cateva recorduri. Cel mai important festival din Romania si din sud-estul Europei a crescut de la an la an din toate punctele de vedere.

INTERVIU. Povestea unei jurnaliste din Romania retinuta in Malaezia in timp ce documenta protestul unui trib local fata de taierile de paduri

In urma cu doua zile, presa din Malaezia scria pe larg despre cazul jurnalistei romance Alexandra Radu, care a fost retinuta de politistii locali in timp ce documenta protestul unui trib fata de compania care taia padurea. Alexandra este jurnalista frelancer, stabilita in Kuala Lumpur, iar materialul pe care-l documenta era pentru o companie media cu sediul in Tokyo. Romanca a fost eliberata dupa interventia presei locale si a unor organizatii si mi-a explicat ce s-a intamplat mai exact la protestul la care a fost arestata. in Romania, Alexandra Radu a lucrat ca fotojurnalist pentru Romania Libera.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )