Libnet.ro
UNICEF

09:01

INTERVIU. Povestea unei jurnaliste din Romania retinuta in Malaezia in timp ce documenta protestul unui trib local fata de taierile de paduri

Hotnews Hotnews,
 INTERVIU. Povestea unei jurnaliste din Romania retinuta in Malaezia in timp ce documenta protestul unui trib local fata de taierile de paduri

In urma cu doua zile, presa din Malaezia scria pe larg despre cazul jurnalistei romance Alexandra Radu, care a fost retinuta de politistii locali in timp ce documenta protestul unui trib fata de compania care taia padurea. Alexandra este jurnalista frelancer, stabilita in Kuala Lumpur, iar materialul pe care-l documenta era pentru o companie media cu sediul in Tokyo. Romanca a fost eliberata dupa interventia presei locale si a unor organizatii si mi-a explicat ce s-a intamplat mai exact la protestul la care a fost arestata. in Romania, Alexandra Radu a lucrat ca fotojurnalist pentru Romania Libera. continuă pe Hotnews

B1 TV urca in topul televiziunilor din Romania, a sasea la nivel urban in luna iulie

B1 TV se claseaza pe locul 6 in topul televiziunilor din Romania in luna iulie, reusind performanta de a urca trei locuri fata de luna iunie. Conform datelor de audienta furnizate de Kantar Media Romania,.

PNL BUCURESTI: 400 de minori dispar anual din Romania

Liberalii din Bucuresti au transmis ca 4. 000 de copii au disparut in 2018 din Romania, fiind gasiti doar 3. Despre ceilalti 400 nimeni nu mai stie nimic. Pentru a atrage atentia ca situatia de la Caracal nu este singulara, PNL Bucuresti va depune pe scarile Ministerului Afacerilor Interne 400 de perechi de incaltaminte, sambata, la ora 11. 05, ora primului apel al Alexandrei la 112.

Discutia cu un proxenet. Minorele din Romania incep la 13 ani

Traficul de fiinte umane nu mai este o surpriza, ceea ce este pe atat de grav pe cat de profitabil este pentru cei care infaptuiesc ilegalitatile. Numeroase grupari de interlopi romani au profitat extrem de tare de aderarea la UE, prin urmare, de deschiderea granitelor, pentru a aduce in Italia zeci de mii de femei.

Doua vedete din Romania vor fi domnisoare de onoare la nunta Wandei

Mai sunt cinci zile pana cand DJ Wanda va deveni sotia lui Karl Katavich, omul de afaceri australian cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de un an. Evenimentul urmeaza sa aiba loc in Londra, iar ceremonia va fi una cu totul speciala si se anunta a fi cel mai extravagant eveniment de acest tip din showbiz-ul romanesc, un eveniment plin de momente si aparitii inedite.

Tratamentele care nu sunt disponibile in spitalele de stat din Romania, pentru care pacientii merg acum in strainatate, vor fi decontate la clinicile private din tara

Tratamentele care nu sunt disponibile in spitalele de stat din Romania si pentru care unii dintre pacienti ajung acum in strainatate ar urma sa fie decontate in premiera la clinicile private din tara, prevede un proiect de Ordonanta de Urgenta obtinut de HotNews. ro. Actul normativ ar urma sa fie aprobat de Guvern la inceputul saptamanii viitoare.

Povestea Ralucai, eleva din Satu Mare care a primit o bursa de studiu in Tanzania

Multi romani viseaza sa calatoreasca macar o data in viata in Africa! O astfel de oportunitate i-a fost oferita unei eleve dintr-un oras din Satu Mare, olimpica la matematica si chimie, si campioana.

Tatal unei minore din Craiova a alertat Politia intrucat fiica sa a disparut

Politistii din Dolj anunta ca o adolescenta de 13 ani din Craiova a plecat de acasa de miercuri si n.

Gheorghe Dinca ar fi fost AMANTUL unei judecatoare din Caracal. Alexandru Cumpanasu, pentru B1.RO: ii stiu si numele, l-am dat Politiei, dar n-am primit nici cel mai mic raspuns (VIDEO)

Informatia soc a zilei de joi in cazul fetelor disparute din Caracal a fost lansata public de Alexandru Cumpanasu. Acesta sustine, nici mai mult nici mai putin, ca suspectul principal, Gheorghe Dinca, ar fi fo.

Digi 24: Bari (Italia), raiul traficantilor. Copii si tinere din Romania, obligati sa se prostitueze

In orasul italian Bari, unde se crede ca ar fi locuit o vreme si Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal suspectat in cazul disparitiei a doua tinere, exista retele de traficanti de carne vie care exploateza mii de minori din estul Europei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )