Libnet.ro
UNICEF

11:00

Esec si la referendumul privind schimbarea numelui judetului OLT: Pragul de prezenta pentru validare nu a fost atins

B1 B1,
Esec si la referendumul privind schimbarea numelui judetului OLT: Pragul de prezenta pentru validare nu a fost atins

Referendumul din Olt, pentru schimbarea numelui judetului in Olt-Romanati, a fost si el invalidat duminica, dupa esecul inregistrat la referendumul privind familia traditionala organizat la nivel. continuă pe B1

Olt: 369.755 de alegatori asteptati la referendumul local pentru schimbarea numelui judetului n Olt-Romanati

Un referendum local asupra atribuirii denumirii Olt-Romanati judetului Olt se desfasoara in zilele de 6 si 7 octombrie, in acelasi timp si in aceleasi sectii de votare cu referendumul national pentru revizuirea Constitutiei.

Guvernul Macedoniei afirma ca schimbarea numelui nu depinde de Consiliul de Securitate ONU

Implementarea acordului privind schimbarea numelui fostei republici iugoslave nu depinde de Consiliul de Securitate ONU, a afirmat Guvernul macedonean dupa ce Rusia a avertizat ca intentioneaza sa blocheze prin veto planul de modificare a numelui statului Macedonia, relateaza Balkan Insight, citat de Mediafax.

Grupurile parlamentare din Macedonia au nceput discutiile privind schimbare numelui tarii

Vicepresedintele partidului de guvernamand din Macedonia, Petre Shilegov, a confirmat ca deputatii din partea Partidului Social Democrat au inceput discutiile privind schimbarea denumirii fostei republici iugoslave cu formatiunile politice de opozitie din Parlament, relateaza Balkan Insight, citat de Mediafax.

Constanta, sub media nationala la votul pentru Referendumul privind familia

Prezenta la nivel national la Referendumul privind definirea familiei este de 7. 24% la ora 10, in a doua zi de votare. Constanta se situeaza sub aceasta medie nationala.

Dublu referendum in Olt: 300.000 de romani trebuie sa decida daca judetul in care traiesc va avea un alt nume

Locuitorii din Olt sunt asteptati sambata si duminica la urne pentru a se pronunta nu numai asupra redefinirii familiei, ci si cu privire la schimbarea numelui judetului. Astfel 300. 000 de romani vor.

Referendumul pentru redemunirea judetului Olt nu a trecut

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Olt, Marius Oprescu, presedinte executiv al PSD Olt, a anuntat duminica seara, ca in urma datelor primite de la reprezentantii social-democratilor in sectiile de votare,.

Referendumul pentru redenumirea judetului Olt nu a trecut

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Olt, Marius Oprescu, presedinte executiv al PSD Olt, a anuntat duminica seara, ca in urma datelor primite de la reprezentantii social-democratilor in sectiile de votare,.

UPDATE Constanta ramane sub media nationala la votul pentru Referendumul privind familia

Prezenta la Referendumul national pentru revizuirea Constitutiei privind definirea familiei este de 7. 24% la ora 10, in a doua zi de votare. Constanta se situeaza sub aceasta medie nationala.

Sectiile de votare pentru referendumul privind revizuirea Constitutiei s-au inchis; se vor redeschide duminica la 7:00

Sectiile de votare pentru referendumul de revizuire a Constitutiei in sensul redefinirii familiei s-au inchis sambata, la ora 21:00, urmand sa fie redeschise duminica, la ora 7:00 pentru a doua zi de votare.

Victor Ponta: Politicieni imorali si necinstiti au confiscat o tema care trebuia sa apartina exclusiv societatii si cultelor religioase. Referendumul privind familia, ca alegerile de la LPF

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa esecul referendumului privind familia traditionala, care a fost promovat de liderul PSD, Liviu Dragnea, si sustinut de aproape toate bisericile si partidele.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )