Libnet.ro
UNICEF

09:45

Sectiile de votare pentru referendumul privind revizuirea Constitutiei s-au inchis; se vor redeschide duminica la 7:00

Adevărul Adevărul,
Sectiile de votare pentru referendumul privind revizuirea Constitutiei s-au inchis; se vor redeschide duminica la 7:00

Sectiile de votare pentru referendumul de revizuire a Constitutiei in sensul redefinirii familiei s-au inchis sambata, la ora 21:00, urmand sa fie redeschise duminica, la ora 7:00 pentru a doua zi de votare. continuă pe Adevărul

Sectiile de votare pentru referendum s-au deschis

Cele 18. 662 de sectii de votare organizate in tara pentru referendumul de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei s-au deschis sambata, la ora 7:00, procesul de vot urmand sa se incheie la ora 21:00 si sa fie reluat duminica dupa acelasi program.

MAE: Votul in strainatate la referendumul pentru revizuirea Constitutiei a inceput la Auckland, Noua Zeelanda

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca votul la referendumul national pentru revizuirea Constitutiei a inceput in afara tarii, la Auckland, Noua Zeelanda, urmand sa fie deschise sectiile de vot din Australia.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Paul Stanescu a dat declaratii chiar in sectia de votare: Am fost educat in spiritul valorilor spirituale romanesti, cu mama, cu tata

Vicepremierul Paul Stanescu a votat in Slatina, pe listele suplimentare, atat pentru referendumul national pentru revizuirea Constitutiei, cat si pentru redenumirea judetului Olt, facand la final declaratii ch.

VIDEO Vicepremierul Paul Stanescu a dat declaratii chiar in sectia de votare: Am fost educat in spiritul valorilor spirituale romanesti, cu mama, cu tata

Vicepremierul Paul Stanescu a votat in Slatina, pe listele suplimentare, atat pentru referendumul national pentru revizuirea Constitutiei, cat si pentru redenumirea judetului Olt, facand la final declaratii chiar din sectia de vot.

Referendum pentru revizuirea Constitutiei. Cati vranceni au drept de vot

Urnele se vor deschide sambata dimineata, la ora 7. 00 si oamenii pot vota pana la ora 21. 00, acelasi lucru fiind valabil si pentru duminica.

Dolj: O angajata a unei primarii ar fi votat de 17 ori la referendumul privind familia traditionala

Angajata unei primarii din judetul Dolj s-a ales cu dosar penal pentru frauda la vot dupa ce ar fi votat de 17 ori. in jurul orei 15. 30, politistii doljeni au primit un apel prin care au fost alertati ca una.

Noi nereguli la referendumul privind familia traditionala: Un barbat a furat 80 de buletine, iar o angajata a unei primarii a votat in locul a 17 persoane (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog, a anuntat sambata ca au fost inregistrate 29 sesizari privind posibile infractiuni sau contraventii legate de desfasurarea.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Carmen Dan, noi precizari pentru referendumul pentru familie

Carmen Dan a facut noi precizari cu privire la referendumul pentru familie. Ministrul de Interne a declarat ca persoanele implicate in acest proces vor fi platiti pentru orele suplimentare. Vreau sa ii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1981 seconds )