Libnet.ro
UNICEF

08:01

Ea este cantareata cu cele mai mari VANZARI din istorie

Antena3 Antena3,
Ea este cantareata cu cele mai mari VANZARI din istorie

Cantareata cu cele mai mari vanzari din istorie a reusit sa vanda peste 300 de milioane de albume de-a lungul carierei sale, inceputa in 1979. Pentru acest record, Madonna este inclusa in editia 2015 a. continuă pe Antena3

Cele mai mari escrocherii din istorie

Desi oamenii sunt invatati de mici sa nu se increada in straini, multi dau dovada de o naivitate extrema, iar cineva este mereu gata sa profite de aceasta. Cele mai mari escrocherii din istorie ar trebui sa puna pe ganduri orice adult care are tendinta sa creada orice poveste pe care un strain i-o spune pentru a primi un ajutor de orice fel.

Romania are 2,32 milioane ha de padure certificate, una din cele mai mari suprafete din Europa

Tara noastra detine o suprafata certificata de 2,32 milioane de hectare de fond forestier proprietate publica a statutui, acesta fiind una dintre cele mai mari suprafete din Europa, iar certificarea atesta un management responsabil al padurilor, a anuntat vineri Regia Nationala a Padurilor - Romsilva.

Efectul Greciei pe bursele europene: cele mai mari scaderi din ultimele opt luni

Actiunile companii europene au inceput tranzactiile de luni in scadere cu 2,8%, cel mai amplu declin din ultimele opt luni, din cauza riscului ca Grecia sa intre in incapacitate de plata in urma esuarii negocierilor pentru un nou program de reforma.

Leul romanesc si eurobondurile Bulgariei, cele mai mari scaderi din Europa de Est

ACTUALIZARE 17:43 Reuters: Grecia a cerut ieri BCE sa mareasca plafonul destinat bancilor cu inca 6 miliarde euro Surse citate de Reuters transmit ca Grecia a cerut ieri Bancii Centrale Europene inca 6 miliarde euro de lichiditati la intalnirea de urgenta de ieri. * Martin Schulz face apel la greci sa voteze Da pentru a ramane in zona euro * Sarkozy denunta iresponsabilitatea premierului Alexis Tsipras * MAE: Bancile din Grecia vor fi inchise pana pe 6 iulie, iar retragerea de la bancomate va fi limitata * Merkel avertizeaza: Daca euro esueaza, Europa esueaza * Toate mijloacele de transport din Atena vor fi gratuite pana dupa referendum * Guvernul polonez: Banca centrala si Finantele ar putea interveni in cazul in care zlotul se depreciaza * Juncker cere poporului grec sa voteze Da pentru a ramane in zona euro * Juncker: Creditorii Greciei nu au propus niciodata taierea pensiilor * Oficial Saxo Bank: Exista o probabilitate de 25% pentru un acord tarziu daca Germania isi iese din fire * BNR: Dolarul a depasit pragul de 4 lei, iar euro este cotat la 4,4931 unitati, dupa criza din Grecia * CE dezminte ca intentioneaza sa faca noi propuneri de reforma pentru Grecia * Merkel: Grecia trebuie sa faca prima mutarea pentru a iesi din impas * Moscovici: Juncker va face propuneri Greciei in aceasta dupa-amiaza * Ewald Nowotny, FMI: Sunt sanse reduse ca Grecia sa plateasca maine transa de imprumut * Marinarii greci au decis sa amane greva pana dupa referendum * Macedonia cere bancilor sale sa-si retraga banii din Grecia * Ministrul de Finante al Ciprului: Sper ca limita de capital din Grecia este temporara * ING: Euro/Dolar a scazut cu aproximativ 1,5% * Presedintele Frantei: Un acord intre Grecia si creditorii sai ramane posibil * Actiunile mai multor banci italiene au fost suspendate * Banca Centrala a Elvetiei a intervenit pentru a slabi francul * Bancile eUropene au inregistrat scaderi semnificative la burse * Randamentul bondurilor grecesti a crescut cu pana la 10% * Bursele din Asia si Europa se prabusesc, dupa ce Grecia a inchis bancile sale pentru o saptamana * UE aproba oficial controalele de capital grecesc * Preturile petrolului scad cu mai mult de 1 dolar, dupa ce Grecia a impus control de capital * Moscovici: Un acord intre Grecia si creditorii sai este in continuare posibil * Euro scade pe fondul crizei grecesti * Secretarul Trezoreriei SUA considera ca negocierile cu Grecia trebuie sa continue * MAE recomanda romanilor care calatoresc in Grecia sa aiba asupra lor bani lichizi * Retragerile de la bancomatele din Grecia, limitate la 60 euro pe zi.

Cele mai mari stadioane din lume

Desi crema fotbalului mondial se afla in Europa, batranul continent se claseaza pe ultimul loc intr-un top cinci al celor mai mari stadioane din lume. Arena Barcelonei este cea mai impunatoare constructie de acest tip din Europa, iar surpriza acestui clasament il reprezinta stadionul de pe primul loc, unul cunoscut pentru crimele pe care le gazduieste.

Cele mai ciudate inventii din toate timpurile

Daca o idee nu este absurda la inceput, atunci nu are nicio sansa de reusita, obisuia sa spuna Albert Einsten. Cele mai ciudate inventii din toate timpurile par sa ii confirme teoria. Imaginatia umana nu are limite, dar cu siguranta cateva dintre inventiile pe care le-am selectat ii vor uimi chiar si pe cei mai [] Cele mai ciudate inventii din toate timpurile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai sangeroase atentate teroriste din istorie

Cele mai sangeroase atentate din istorie. Atacul asupra turnurilor gemene din New York ramane unul dintre cele mai sangeroase din istorie, urmat de bombardarea comunitatii yazidi din Irak si raidurile Boko Haram asupra doua sate Nigeria.

Romsilva: Romania este una din tarile cu cele mai mari suprafete de paduri certificate in Europa. Certificarea atesta un management responsabil al padurilor

Potrivit Romsilva managementul padurilor este un responsabil, dat fiind ca 2,32 milioane de hectare din fondul forestier pe care il administreaza sunt certificate. Astfel, Romania este una din tarile cu cele mai.

Leul si forintul, cele mai mari deprecieri in randul monedelor emergente

ACTUALIZARE 11:40 Randamentul bondurilor grecesti a crescut cu pana la 10% Randamentul bondurilor grecesti a crescut cu pana la 10% in aceasta dimineata, in conditiile in care Grecia a inchis bancile sale si a impus un control de capital, informeaza ekathimerini. * Bursele din Asia si Europa se prabusesc, dupa ce Grecia a inchis bancile sale pentru o saptamana * UE aproba oficial controalele de capital grecesc * Preturile petrolului scad cu mai mult de 1 dolar, dupa ce Grecia a impus control de capital * Moscovici: Un acord intre Grecia si creditorii sai este in continuare posibil * Euro scade pe fondul crizei grecesti * Secretarul Trezoreriei SUA considera ca negocierile cu Grecia trebuie sa continue * MAE recomanda romanilor care calatoresc in Grecia sa aiba asupra lor bani lichizi * Retragerile de la bancomatele din Grecia, limitate la 60 euro pe zi.

Evaluare Nationala 2015. Topul scolilor cu cele mai mari medii la Evaluarea Nationala

Ministerul Educatiei a publicat, pe site-ul evaluare. edu. ro , rezultatele obtinute de elevii clasei a VIII-a la Evaluarea Nationala 2015. Scoala cu cea mai mare medie a notelor obtinute de elevi la examenul de evaluare nationala, respectiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )