Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ea este cea mai PUTERNICA femeie din lume. in mod cert ridica greutati mai mari decat majoritatea barbatilor

Antena3 Antena3,
Ea este cea mai PUTERNICA femeie din lume. in mod cert ridica greutati mai mari decat majoritatea barbatilor

Are 23 de ani, 1,68 inaltime si cantareste 92 de kilograme. Este Natalia Trukhina, o rusoaica ce face furori intr-o lume a barbatilor. Ridica de la sol greutati de 240 de kilograme si impinge la piept. continuă pe Antena3

Cum arata cea mai seducatoare femeie din lume? Ar trebui sa aiba parul ducesei de Cambridge si buzele Angelinei Jolie

Femeia perfecta ar trebui sa aiba parul ducesei de Cambridge si buzele actritei Angelina Jolie, potrivit unui studiu realizat de o clinica londoneza specializata in chirurgie estetica. Cea mai seducatoare.

Cea mai apreciata destinatie din Europa pentru city break-uri

Italia este cea mai apreciata destinatie din Europa pentru city break-uri, potrivit studiului The Global Tourism Monitor, care a luat in calcul recomandarile turistilor.

Sandero RS e cea mai puternica Dacie, dar nu o vom vedea si la noi

La Buesnos Aires are loc salonul auto anual. De ce ne intereseaza ce urmeaza sa apara pe piata destinata Americii de Sud? Pentru ca acolo se lanseaza cea mai puternica Dacie de serie din istorie. Nu poarta sigla Dacia, ci Renault, si se numeste Sandero RS. Francezi de la Renault sub-branduiesc Dacia ca versiunea ieftina [] Sandero RS e cea mai puternica Dacie, dar nu o vom vedea si la noi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Motivarea angajatilor este cea mai mare provocare a antreprenorilor din Moldova

Peste 45% din oamenii de afaceri din regiunea Moldovei considera ca dezvoltarea si motivarea personalului este cea mai importanta problema legata de activitatea curenta a firmelor. Alte aspecte critice pentru afaceri sunt managementul si coordonarea echipei aproape 40%) si recrutarea si selectia de personal 35%). Pe de alta parte, antreprenorii din regiunea Moldova considera, in proportie de 50%, ca domeniul in care au nevoie sa acumuleze cat mai multa experienta este cel strategic.

(P) Motivarea angajatilor este cea mai mare provocare a antreprenorilor din Moldova

Peste 45% din oamenii de afaceri din regiunea Moldovei considera ca dezvoltarea si motivarea personalului este cea mai importanta problema legata de activitatea curenta a firmelor.

Compania olandeza Ahold cumpara Delhaize, proprietarul retelei Mega Image, in cea mai mare tranzactie din retail din ultimii 10 ani

Compania olandeza Royal Ahold a preluat Delhaize Group, proprietarul retelei Mega Image. Olandezii vor prelua lantul de 423 de magazine contra unei sume estimate la circa 9,31 de miliarde de euro si este cea mai mare.

Cei mai eleganti barbati din lume! Topul GQ!

Cei mai eleganti barbati din lume, din randul celor celebri, au fost desemati de revista GQ, cu ocazia numarului aniversar ce a iesit pe piata luna aceasta. Iata cine figureaza printre cei mai apreciati la acest capitol.

Cea mai sangeroasa confruntare din istorie: 74 de ani de la Operatiunea Barbarossa

Pe 22 iunie, in urma cu exact 74 de ani, incepea confruntarea care avea sa decida castigatorii celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Nu trebuie decat sa lovim in usa si intregul complex putrezit se va prabusi. Era aproximativ ora 3:00 in dimineata zilei de 22 iunie. Anul era 1941. O serie de bombardamente devastatoare incep [] Cea mai sangeroasa confruntare din istorie: 74 de ani de la Operatiunea Barbarossa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Actiunile Carpatica, cea mai mare apreciere din BET-XT

Titlurile Bancii Comerciale Carpatica BCC) s-au apreciat cu 4,26%, in perioada 16-23 iunie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui extins al BVB, BET-XT.

Raiul florilor se afla in mijlocul desertului: cum arata cea mai mare gradina cu flori din lume

Cea mai mare gradina cu flori din lume este situata in emiratul Dubai, pe o suprafata de 72. 000 de metri patrati. Aproape 45 de milioane de plante aduse din toate colturile lumii sunt presarate sub soarele arzator.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )