Libnet.ro
UNICEF

13:30

Este cel mai dorit gadget al momentului si a ajuns deja in Romania. Cat vom plati pentru o pereche de Google Glass

Antena3 Antena3,
Este cel mai dorit gadget al momentului si a ajuns deja in Romania. Cat vom plati pentru o pereche de Google Glass

Cel mai dorit gadget al momentului filmeaza, cauta pe internet, afiseaza informatii si trimite mesaje imediat ce primeste o comanda din partea utilizatorului. Vorbim despre Google Glass, ochelarii revolutionari. continuă pe Antena3

A fost cel mai bogat om din lume, dar in cateva minute a ramas falit. Iata povestea lui

Un american a fost, pentru cateva minute, cel mai bogat om din lume, din toate timpurile. Este vorba despre un barbat obisnuit din Texas care a devenit posesorul a 4. 000 de miliarde de dolari. Contul americanului.

Cineastul Lee Daniels va primi premiul pentru cel mai bun regizor la Hollywood Awards.

Cineastul Lee Daniels va primi pentru filmul The Butler distinctia cel mai bun regizor la cea de-a 17-a gala Hollywood Film Awards, care se va desfasura pe 21 octombrie, informeaza hollywoodreporter. com, potrivit Mediafax. Este o mare onoare pentru noi sa-i recunostem munca incredibila cu premiul pentru cel mai bun regizor al anului. Viziunea sa extraordinara si versatilitatea sa ne ofera filme care reprezinta un succes atat din punct de vedere al criticilor, dar si al incasarilor, a .

Cel mai mare CUTREMUR din ultimii 4 ani, resimtit la BUCURESTI. ...

UPDATE: Cutremurul cu magnitudinea de 5,5 produs sambata noapte in Romania a fost cel mai puternic din ultimii patru ani, a declarat Mircea Radulian, directorul Institutului pentru Fizica Pamantului. A fost cel mai mare cutremur din ultimii 4 ani, care nu a produs insa pagube, desi a fost resimtit destul de puternic de populatie. Era de asteptat, tinand cont de frecventa cutremurelor din aceasta zona din ultima perioada. Replicile vor fi mai mici de 4 pe scara Richter, a spus .

Samsung, cel mai puternic investitor in parcuri solare din Romania dupa un proiect de 100 milioane euro

Parcul solar din Slobozia, judetul Giurgiu, a fost finalizat cu ajutorul unei investitii de 100 de milioane de euro din partea companiei sud-coreene Samsung, gigantul devenind astfel cel mai puternic investitor in.

Achim Irimescu (Ministerul Agriculturii): TVA va scadea la 9%, cel mai probabil, si la carne

TVA va scadea la 9%, cel mai probabil, si in sectorul carnii, unde evaziunea a crescut de la majorarea taxei la 24%, a declarat miercuri secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Achim Irimescu,la.

Geoana: Basescu stie cel mai bine cum s-au fraudat prezidentialele, asa a luat al doilea mandat

Senatorul PSD Mircea Geoana, fost candidat la Presedintie, sustine, comentand declaratiile lui Traian Basescu, ca seful statului stie cel mai bine cum s-au fraudat prezidentialele din 2009.

Cel mai vechi cinematograf din lume, readus la viata. Aici au fost proiectate, in 1899, primele filme ale fratilor Lumiere

Cel mai vechi cinematograf din lume, Eden-Theatre, in care au fost proiectate in 1899 primele filme ale fratilor Lumiere, a fost renovat si va fi redeschis miercuri in localitatea La Ciotat din sudul Frantei,.

Geoana: Basescu stie cel mai bine cum s-au fraudat prezidentialele.

Senatorul PSD Mircea Geoana, fost candidat la Presedintie, sustine ca Traian Basescu stie cel mai bine cum s-au fraudat prezidentialele din 2009, social-democratul afirmand ca presedintele asa a castigat al doilea mandat la Cotroceni. Domnul Traian Basescu stie cel mai bine cum s-au fraudat alegerile prezidentiale din 2009. Cum persoane decedate au votat, cum la Paris a fost un vot la 13 secunde, cum s-au tiparit buletine de vot in plus, cum s-au modificat procesele verbale. Domnul Basescu .

S-a trezit ca are in cont 4.000 de MILIARDE de dolari! Era cel mai BOGAT om din lume

Un american a fost, pentru cateva minute, cel mai bogat om din lume. O greseala a bancii l-a facut posesorul unei averi de 4 mii de miliarde de dolari. Texanului nu i-a venit sa creada atunci cand a vazut.

Bursele europene au inchis la cel mai redus nivel din ultimele patru saptamani

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile in scadere, la cel mai redus nivel din ultimele patru saptamani, din cauza blocajului din SUA, unde presedintele Camerei Reprezentantilor, John Boehner, exclude majorarea plafonului datoriilor tarii fara preconditii, potrivit surselor de presa.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )