Libnet.ro
UNICEF

01:05

El este cel mai sexy profesor de tenis! E poreclit Mr Big de Turcia!

Antena3 Antena3,
El este cel mai sexy profesor de tenis! E poreclit Mr Big de Turcia!

Faimosul Serhan Yavas, cel care joaca rolul Omer in telenovela turceasca Legea pamantului, difuzata de Euforia TV, incepand de luni, 6 aprilie, ora 20. 00 de luni pana vineri) este supranumit si Mr Big de. continuă pe Antena3

El este cel mai sexy profesor de tenis! E poreclit Mr Big de Turcia!

Serhan Yavas, actorul care joaca in Legea Pamantului, noua telenovela turceasca de la Euforia, este poreclit Mr Big de Turcia, iar asta gratie asemanarii izbitoare cu celebrul personaj din serialul Sex and the City.

Vezi aici care este cel mai bun aeroport din lume

Aeroportul Changi din Singapore a fost votat drept cel mai bun din lume in 2015, in cadrul unui sondaj organizat de firma de consultanta Skytrax si ale carui rezultate au fost publicate in luna martie. Este al .

HTC One E9+ este cel mai nou telefon al taiwanezilor: Are un ecran mai bun ca One M9

Taiwanezii de la HTC au anuntat One E9+, cel mai nou phablet al lor cu un ecran mai bun decat cel gasit pe flagship-ul One M9. HTC ataca din nou sectorul phablet-urilor si scoate pe piata modelul One E9+. Acesta beneficiaza de un ecran de 5,5 inci cu o rezolutie QHD de 2. 560 x 1.

Serena, povestea. Cine este cel mai puternic adversar posibil pentru Simona Halep

La 33 de ani, cu sute de meciuri castigate in spate si 18 titluri de Slam in cont, Serena Williams inca mai are emotii. Are de fiecare data emotii. Are si dubii, de asemenea.

Becali, inainte de a se intoarce in puscarie: Temnita este cel mai bun lucru din viata mea

Gigi Becali se intoarce astazi la penitenciarul Poarta Alba dupa ce a petrecut cinci zile in libertate. Mi-e rusine de ce faceam. Nu sunt mandru de ceea ce faceam. Nu stiam sa ma rog daca nu treceam.

Cel mai renumit camping din judet este in statiunea Moneasa

Cel mai renumit dar si frumos loc din judetul Arad in care exista amenajat camping este Moneasa. Statiunea este luata cu asalt de turisti in special in anotimpul cald, din luna mai pana in septembrie.

Cel mai greu test de logica din lume

Cel mai greu test de logica din lume. Sudoku este printre cele mai jucate si dificile puzzle-uri din lume, iar cel creat in 2012 de un matematician finlandez pare a fi cel mai greu sudoku existent si la ora actuala.

Bucurestiul, orasul din Europa afectat cel mai mult de ambuteiaje

Bucurestiul este orasul din Europa cel mai afectat de ambuteiaje, fiind urmat de capitala Poloniei, in timp ce, la nivel mondial, Istanbul si Mexico City sunt orasele afectate cel mai mult de traficul rutier.

FOTOGALERIE Range Rover SVAutobiography, cel mai luxos Range Rover, debuteaza la New York si costa peste 200.000 Euro

Cel mai luxos si mai puternic Range Rover construit vreodata, modelul Range Rover SVAutobiography, vine cu vopsea in doua tonuri si cel mai puternic motor pus vreodata pe un model al marcii. Masina este construita de Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations si isi face debutul mondial la Salonul Auto de la New York 3-12 aprilie).

Cel mai mare pariu din sud: megacartier de 100 de milioane de euro in Berceni

Metalurgiei Park Residence reprezinta cel mai mare pariu rezidential din zona de sud de pana in prezent. Este un proiect gigant de parc rezidential care, in prima faza, ar cuprinde circa 5. 000 de apartamente noi si care va reuni o parte din brandurile rezidentiale deja existente in sud.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2119 seconds )