Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce este si cine face parte din Clanul Duduianu. Au bagat spaima in Florin Salam si Nicolae Guta

Playtech Playtech,
Ce este si cine face parte din Clanul Duduianu. Au bagat spaima in Florin Salam si Nicolae Guta

Care sunt membrii clanului Duduianu si cum au reusit acestia sa-i faca sa se teama pe cei mai mari doi manelisti de la noi? Cum i-au amenintat pe Florin Salam si Nicolae Guta? Cine face parte din clanul Duduianu? Acuzatii si dovezile gasite de politisti Clanul Duduianu a revenit in atentia oamenilor legii in urma . continuă pe Playtech

Perchezitii, manele si belele: Salam si Guta, storsi de bani de Clanul Duduianu

Manelistii Florin Salam si Nicolae Guta le-au trimis pe cap mascatii, ieri, dusmanilor lor din Clanul Duduianu, dupa ce acestia din urma i-au lasat fara banii castigati la mai multe petreceri. Cei doi manelisti au formulat plangeri penale, dupa ce n-au mai suportat ca Duduienii sa arunce cu bani in ei la chefuri, dupa care sa ii ia inapoi.

Se dau bani de la stat! Cine sunt romanii care vor beneficia de 2.000 de lei: Vom acoperi in proportie de 100% costurile

Veste excelenta pentru romanii care locuiesc in zonele populate de ursi. Ministerul Mediului asigura costurile necesare instalarii gardurilor electrice, acolo unde casele sunt frecvent atacate de ursi. Suma de bani necesara face parte din programul Conservarea biodiversitatii prin coexistenta dintre om si carnivore mari, lansat in dezbatere publica, avand ca scop evitarea accidentelor provocate de .

Prognoza meteo, azi, 20 iulie 2020. Vom avea parte de ploi cu caracter torential in mare parte din tara

Luni, 20 iulie 2020, potrivit prognozei meteo emisa de meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie, vremea va fi instabila, fiind semnalate ploi cu caracter torential in mare parte din tara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )