Libnet.ro
UNICEF

19:30

Se dau bani de la stat! Cine sunt romanii care vor beneficia de 2.000 de lei: Vom acoperi in proportie de 100% costurile

Playtech Playtech,
Se dau bani de la stat! Cine sunt romanii care vor beneficia de 2.000 de lei: Vom acoperi in proportie de 100% costurile

Veste excelenta pentru romanii care locuiesc in zonele populate de ursi. Ministerul Mediului asigura costurile necesare instalarii gardurilor electrice, acolo unde casele sunt frecvent atacate de ursi. Suma de bani necesara face parte din programul Conservarea biodiversitatii prin coexistenta dintre om si carnivore mari, lansat in dezbatere publica, avand ca scop evitarea accidentelor provocate de . continuă pe Playtech

Noi restrictii pentru romanii care vor sa calatoreasca in Cipru!

Romanilor care vor sa calatoreasca spre Cipru li se aplica noi restrictii la intrarea in tara. incepand de miercuri, acestia vor fi nevoiti sa prezinte un test negativ de COVID-19 la intrarea in tara.

Se dau bani in plus de la stat! Romanii care vor putea beneficia de ei: care sunt conditiile

Veste buna pentru romani! Senatul a adoptat marti, in calitate de prima camera sesizata, un proiect de lege potrivit caruia cuantumul indemnizatiei de somaj creste de la 75% la 100% din valoarea indicatorului social de referinta.

Veste extraordinara pentru cei care primesc ajutoare sociale si somaj. Se dau bani in plus

Veste nemaipomenita pentru unii dintre romani! Ce trebuie sa ia la cunostinta cei care primesc ajutoare sociale si somaje? Ce sume se dau in plus acestora? Bani in plus pentru romanii care primesc ajutoare sociale si somaj Toate ajutoarele sociale cresc! Indicatorul social de referinta ar urma sa fie majorat de la 500 de lei .

Se dau bani in plus pentru romani. S-a votat azi in Parlament

Cei care se afla in somaj in aceasta perioada se vor bucura de faptul ca in Senatul Romaniei a fost aprobat un proiect de lege ce propune marirea quantumului indemnizatiei de la 75 la 100%. Se dau bani in plus pentru romani in somaj La data de 8 aprilie Romania avea peste 1,1 milioane de .

Cati bani au primit romanii care au lucrat in Germania. Au fost pacaliti grav

Legumele si fructele au preturi accesibile in Germania, iar asta datorita lucratorilor est-europeni, printre care multi romani, care muncesc din greu, dar care de multe ori nu primesc nici macar salariul minim pe economie, sustine un reportaj Bayerische Rundfunk. Cati bani au primit romanii care au lucrat in Germania. Astfel, televiziunea germana a prezentat cazul .

Masura drastica luata de Marcel Vela. Romanii care incalca legea nu mai au nicio sansa

Pentru ca in ultima vreme violentele s-au inmultumit in Romania, pana la sfarsitul verii, politistii vor fi dotati cu 12. 000 de dispozitive de inregistrare audio-video care vor suprinde fiecare incalcare a legii. Camerele vor fi atasate uniformei, metoda folosita deja in Belgia sau Mara Britanie.

Siegfried Muresan: Nu vom permite alocarea de bani din Fondul de redresare pentru proiecte de care vor beneficia tari din afara UE in vizor: China si Rusia

Europarlamentarul PPE Siegfried Muresan a anuntat marti ca Parlamentul European nu va permite alocarea de fonduri din Planul de redresare al UE pentru proiecte de care vor beneficia tari terte, tari din afara Uniunii.

Schimbare majora in programul Noua Casa. Cine sunt, de fapt, beneficiarii

Noi schimbari la programul Noua Casa. in forma actuala propusa de Guvern, acesta permite garantarea cu 80% a creditelor ipotecare contractate de persoane cu venituri lunare de 2. 500 de euro net, fapt ce va conduce la cresterea preturilor pe piata imobiliara, si va pune sub semnul intrebarii evolutia creditului ipotecar. Cine sunt, de fapt, beneficiarii .

Tragedie in Arges. Trei femei au fost spulberate de o masina, in timp ce stateau pe o banca. Cine este soferul care a provocat accidentul mortal

Momente de teroare s-au petrecut in cursul serii de luni, in localitatea Berevoiesti, din judetul Arges. Trei femei au fost strivite de un autoturism condus de un sofer aflat in stare de ebrietate. in urma impactului naucitor, o femeie a murit, iar celalalte doua au fost grav ranite. Cum s-a produs accidentul Vinovat de tragedie .

Se dau 2.000 de lei de la stat. Cine poate beneficia de bani si in ce conditii

Ministerul Mediului a anuntat ca se vor aloca cate 2. 000 de lei pentru gospodariile frecvent calcate de ursi si alte animale salbatice in cautare de hrana. Din acesti bani, romanii trebuie sa-si instaleze un gard electric care sa ii tina departe de pericole.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )