Libnet.ro
UNICEF

18:30

Este Katie Holmes o fashionista? Iata cele mai interesante aparitii!

ADPM ADPM,
Este Katie Holmes o fashionista? Iata cele mai interesante aparitii!

Daca despre fiica ei, Suri Cruise, se stie ca este o veritabila fashionista, iata ca nici Katie Holmes nu se lasa mai prejos, reusind mai mereu sa afiseze combinatii vestimentare de succes. continuă pe ADPM

Care sunt cele mai amuzante motive de divort

Oamenii divorteaza din diverse motive. Uneori partenerii evolueaza in mod diferit, alteori dragostea dintre cei doi dispare pur si simplu. insa, mai sunt cazuri in care cuplul se destrama pentru ca unul dintre parteneri decide ca nu poate trai fara sa adopte 550 de pisici. Asa ca mariajul se dizolva. Iata cele mai ciudate zece motive de divort, adunate de Huffington Post: .

Filmele cu cele mai mari incasari in anul 2014!

Se pare ca The Hunger Games: Mockingjay Part 1 este filmil cu cele mai mari incasari in anul 2014, urmat indeaproape de Guardians of the Galaxy. Iata ce sume fabuloase au obtinut din vanzarea biletelor la cinematogaf! .

FOTO Cele mai amuzante nume de localitati din Romania. Carcaliu, comuna tulceana din piatra neagra, o asezare lipoveneasca botezata de turci

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania. Carcaliu este una dintre cele mai pitoresti localitati lipovenesti de pe teritoriul Dobrogei. Comuna este situata in nord-vestul Dobrogei, pe malul drept al Dunarii, la o distanta de 10 kilometri de Macin si la 73 kilometri de Tulcea.

Cele mai prietenoase rase de pisici

Cele mai prietenoase rase de pisici. Se crede ca pisicile, spre deosebire de caini, sunt animale reci si solitare care isi arata rar afectiunea. Cu toate acestea, un nou studiu arata ca aceasta perceptie populara nu este valabila pentru toate rasele.

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania: statiunile de pe litoral - de la centenara Mamaia la planetele sistemului solar

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania. Mamaia este vedeta din fiecare vara si dincolo de numele care te duce cu gandul la bunici, nimic din ce e aici nu se adreseaza celor de varsta a treia. Cum a aparut numele statiunii considerata perla litoralului romanesc si ce ascund denumirile planetelor rasarite in anii 70 langa Mangalia.

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania: Pacalesti, satul din Bihor unde s-a nascut cel mai mare glumet roman

Una dintre cele mai amuzante nume de localitati din Romania se afla in judetul Bihor, fiind chiar locul in care s-a nascut Pacala. Este vorba despre satul Pacalesti, considerat satul de bastina al indragitului personaj.

Licoarea care i-a innebunit pe nemti. Palinca Tramuta, ambasadorul Bihorului la unul dintre cele mai mari targuri de produse traditionale din Europa

Palinca Tramuta este ambasadorul Bihorului la Targul Verde de la Berlin. Nemtii stau la rand pentru un produs suta la suta romanesc, iar Florian Chise este singurul reprezentant al Bihorului la unul dintre cele mai mari targuri de produse traditionale din Europa. isi prezinta cu mandrie licoarea pe care o produce de zeci de ani si care a reusit sa-i innebuneasca pe vizitatori.

Licoare care i-a innebunit pe nemti. Palinca Tramuta, ambasadorul Bihorului la unul dintre cele mai mari targuri de produse traditionale din Europa

Palinca Tramuta este ambasadorul Bihorului la Targul Verde de la Berlin. Nemtii stau la rand pentru un produs suta la suta romanesc, iar Florian Chise este singurul reprezentant al Bihorului la unul dintre cele mai mari targuri de produse traditionale din Europa. isi prezinta cu mandrie licoare pe care o produce de zeci de ani si care a reusit sa-i innebuneasca pe vizitatori.

Eduard Uzunov, Regatta: Piata imobiliara, o platforma de monopoly, iar toti vor sa ajunga la cele mai bune locatii

Piata este asemanatoare unei platforme de Monopoly, in care toti investitorii vor sa ajunga la cele mai bune locatii, a declarat, in cadrul emisiunii de business WALL-STREET 360, Eduard Uzunov, proprietarul companiei imobiliare Regatta, unde a discutat.

Cele mai practicate sporturi in Moldova: de la tranta la box

Republica Moldova este o tara mica, unde majoritatea sportivilor nu au nici cele mai elementare conditii pentru antrenament. Cu toate acestea, exista performante aproape in orice tip de sport. Cand vorbim despre cele mai practicate sporturi in Moldova, inevitabil ne amintim de cea mai buna realizare pe care a obtinut-o un sportiv moldovean la o competitie internationala.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )