Libnet.ro
UNICEF

15:00

Este mandria Armatei Americane. Cel mai nou submarin nuclear de atac al americanilor, dat in folosinta saptamana viitoare

Antena3 Antena3,
Este mandria Armatei Americane. Cel mai nou submarin nuclear de atac al americanilor, dat in folosinta saptamana viitoare

Cel mai nou submarin al marinei militare americane a terminat cu succes testele dinainte de lansare. Este cel mai performant submarin nuclear de atac de care dispune armata americana la ora actuala. Cu toate ca este. continuă pe Antena3

Este mandria Armatei Americane. Cel mai nou submarin nuclear de atac al americanilor, testat cu succes

Cel mai nou submarin al marinei militare americane a terminat cu succes testele dinainte de lansare. Este cel mai performant submarin nuclear de atac de care dispune armata americana la ora actuala. Cu toate ca este.

Microsoft profita de Siri in cel mai nou set de reclame anti-Apple [VIDEO]

Dupa ce a terminat cu campaniile anti-Google, Microsoft s-a apucat sa indeparteze utilizatorii de iPad printr-o nou reclama cu mesaje de eroare date de Siri. Cu toate ca razboiul dintre Microsoft si Google nu se va incheia prea curand, in timpul liber, gigantul din Redmond se pare ca va incepe un sir de reclame anti-Apple. In particular, aici este vorba de utilizarea iPad-ului ca unealta de lucru in comparatie cu utilizarea unei tablete ASUS VivoTab Smart cu Windows 8 pentru .

Cel mai lung interviu din lume a durat 30 de ore. Ce intrebari a pus jurnalistul

Un jurnalist si un scriitor norvegian au stabilit un nou record mondial pentru cel mai lung interviu realizat vreodata , in timpul caruia au abordat subiecte diverse precum presedintii americani, jocul de sah si alte teme ceva mai personale,.

RECORD MONDIAL. Un jurnalist si un scriitor norvegian au realizat cel mai lung interviu din lume.

Un jurnalist si un scriitor norvegian au stabilit, joi, un nou record mondial pentru cel mai lung interviu realizat vreodata, in timpul caruia au abordat subiecte diverse precum presedintii americani, jocul de sah si alte teme ceva mai personale, informeaza AFP, citat de Mediafax. Incepand de miercuri dupa-amiaza, scriitorul Hans Olav Lahlum, deosebit de vorbaret si ale carui cunostinte par nelimitate, a raspuns intrebarilor puse de jurnalistul Mads Andersen pe site-ul tabloidului VGTV. Acest .

Poeta de origine romana Linda Maria Baros este cel mai tanar membru al Academiei Mallarme ...

Poeta si traducatoarea Linda Maria Baros a fost aleasa, la numai 31 de ani, membru titular al Academiei Mallarme din Franta, ea ocupand unul dintre fotoliile nemuritorilor incepand din 22 mai, anunta poeta pe site-ul personal, citata de Rtv. net. Linda Maria Baros este cel mai tanar membru care a fost primit in Academia Mallarme de-a lungul timpului, potrivit Agerpres. Sunt deosebit de onorata de alegerea mea ca membru titular, la numai 31 de ani, in Academia Mallarme! Am fost .

Brejnev, cel mai iubit rus din secolul trecut, Gorbaciov, cel mai hulit

Peste jumatate din populatia rusa este de parere ca liderul sovietic, Leonid Brejnev, a fost cel mai bun sef de stat din secolul trecut, urmat de creierul revolutiei bolsevice, Vladimir Ilici Lenin, si de.

RIDICA DRAPELUL! Romanii s-au alaturat initiativei Antena 3 de a face cel mai mare steag din lume

Tot mai multi romani se alatura, pe Facebook, initiativei Antenei 3 de a face cel mai mare steag din lume. Am primit foarte multe fotografii inedite pe pagina Drapelul Romaniei. O partedintre acestea va.

Tara noastra are cel mai mult de castigat de pe urma Nabucco

Tara noastra are cel mai mult de castigat de pe urma constructiei gazoductului Nabucco. Surse apropiate situatiei ne-au explicat: Pe teritoriul Romaniei, vor fi construiti 475 km din aceasta conducta, pentru care vor fi achitate taxe si impozite.

Ponta: Referendumul pentru modificarea Constitutiei, cel mai tarziu la sfarsitul lunii octombrie

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca referendumul pentru modificarea Constitutiei trebuie sa aiba loc cel mai tarziu la sfarsitul lunii octombrie.

Victor Ponta: Referendumul pentru modificarea Constitutiei, cel mai tarziu la sfarstiul lunii octombrie

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca referendumul pentru modificarea Constitutiei trebuie sa aiba loc cel mai tarziu la sfarsitul lunii octombrie. Adoptarea la Senat pana in vacanta de vara, adop.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )