Libnet.ro
UNICEF

06:31

Trei copii ai celui mai bogat miliardar din Danemarca au fost ucisi in atentatele din Sri Lanka

Adevărul Adevărul,
Trei copii ai celui mai bogat miliardar din Danemarca au fost ucisi in atentatele din Sri Lanka

Cel mai bogat danez a pierdut trei copii intr-una dintre cele opt explozii produse duminica in Sri Lanka, scrie agentia de presa Reuters. continuă pe Adevărul

Trei dintre copiii celui mai bogat om din Danemarca au fost ucisi in atacurile din Sri Lanka

Cel mai bogat om din Danemarca, Anders Holch Povlsen, a pierdut trei dintre cei patru copii ai sai in atacurile din Sri Lanka, a anuntat luni un purtator de cuvant al firmei de imbracaminte a lui Povlsen, citat de Reuters.

El este milionarul care a pierdut trei copii in atentatele din Sri Lanka

Cel mai bogat om din Danemarca, Anders Holch Povlsen, a pierdut trei dintre cei patru copii ai sai in atacurile din Sri Lanka, a anuntat luni un purtator de cuvant al firmei de imbracaminte a lui Povlsen, citat.

Un miliardar a pierdut trei copii in atentatele din Sri Lanka

Cel mai bogat danez a pierdut trei copii intr-una dintre cele opt explozii produse duminica in Sri Lanka, scrie agentia de presa Reuters.

BASESCU: Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista

Fostul presedintre Traian Basescu considera ca liderul PSD Liviu Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista, provocand o criza inutila.

Razvan Lucescu, dupa ce a castigat titlu cu PAOK: E cel mai frumos moment din viata mea

Razvan Lucescu si-a trecut in palmares primul sau titlu de campion din cariera de antrenor, dupa ce echipa sa, PAOK Salonic, a castigat campionatul Greciei. Tehnicianul roman a declarat ca traieste cel mai frumos moment din viata sa.

Cele mai active orase din Romania in domeniul IT

Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara sunt orasele din Romania care reprezinta polii celor mai intense activitati din industria IT. Intr-o piata mondiala dinamica, trendul de dezvoltare al acestui sector este in continua ascensiune, cu o medie anuala de.

EXPERT FORUM: Romania plateste partidelor politice una dintre cele mai mari subventii din UE

Expert Forum EFOR) atrage atentia ca tara noastra plateste partidelor politice una dintre cele mai mari subventii din Uniunea Europeana, aceasta fiind, in 2018, de 37 milioane de euro, si sustine ca este nevoie de reguli mai clare pentru asigurarea transparentei cheltuirii banilor.

Statele Unite iNTARESC sanctiunile impuse Iranului, iar pretul petrolului CRESTE la cel mai mare nivel din acest an

Pretul petrolului a sarit, luni, dupa ce Statele Unite a anuntat ca nu va mai permite niciunei tari sa cumpere petrol iranian, o decizie menita sa amplificeefectul sanctiunilor economice reimpuse in.

Faze tari: Topul tarilor cu cele mai urate femei din lume. Pe ce loc este Romania; Meniti sa fie impreuna! S-au nascut in aceeasi zi, la acelasi spital si s-au intalnit pentru prima oara la majorat. Acum urmeaza sa se casatoreasca

Descoperire spectaculoasa facuta cu detectorul de metale: o bijuterie care a apartinut unui rege al Angliei. Lisa Grace, in varsta de 42 de ani, a facut descoperirea. Uite ce opera de arta face din frunze. Deseneaza pe hartie si apoi foloseste lama pentru a face decupajele.

Nou record pentru cel mai lung frame din istorie la Crucible!

Englezul Gary Wilson s-a calificat in turul secund la Campionatul Mondial de snooker gazduit de teatrul Crucible din Sheffield dupa un meci dramatic impotriva belgianului Luca Brecel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )