Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine sunt cei mai mari poluatori cu plastic din lume in 2020? Coca Cola, in capul listei

Hotnews Hotnews,
 Cine sunt cei mai mari poluatori cu plastic din lume in 2020? Coca Cola, in capul listei

Companiile Coca-Cola, PepsiCo si Nestle au fost acuzate de zero progrese in ceea ce priveste reducerea deseurilor de plastic dupa ce au fost desemnate cei mai mari poluatori cu plastic din lume pentru al treilea an consecutiv, relateaza The Guardian. continuă pe Hotnews

Criza face noi victime. Unul dintre cei mai mari retaileri locali online de moda intra in insolventa

Unul dintre cei mai mari retaileri locali online de moda, cu operatiuni in patru tari, a intrat in insolventa, la propria cerere, scrie profit. ro. La finele anului trecut, datoriile companiei depaseau 17 milioane de lei.

Preturile alimentelor explodeaza in Romania. Sunt cele mai mari din ultimii 6 ani!

Vesti rele pentru romani. Preturile alimentelor explodeaza in Romania: sunt cele mai mari din ultimii ani. Iata ce ne asteapta anul viitor din acest punct de vedere! Preturile explodeaza in Romania Situatie ingrijoratoare. Preturile alimentelor explodeaza in Romania si in restul lumii. Conform unui raport realizat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), .

Unul dintre cele mai mari tunuri imobiliare din Timisoara, reconfirmat de judecatori

Primaria Timisoara obtine o victorie importanta intr-un proces prin care a cerut recuperarea unui teren foarte valoros din zona centrala a orasului, atribuit de Ministerul Economiei unei firme a fratilor Emil si Marius Cristescu.

Cine sunt finalistii iUmor. Cei 7 concurenti votati pana acum de fanii emisiunii

Emisiunea de divertisment de la Antena 1, iUmor, se afla la sezonul cu numarul 9. Aceasta ii are ca prezentatori pe Serban Copot si pe Dan Badea, iar juriul este format din: Mihai Bendec, Cheloo si Delia. Iata care sunt cei 7 finalisti ai fiecarei editii a acestui sezon, conform site-ului oficial a1. ro. Cine sunt .

Posta se extinde in zona comertului online: Dupa eMag, parteneriat si cu Elefant.ro pentru ridicarea din oficiile postale a coletelor comandate pe internet

Cei peste 2,5 milioane de clienti ai Elefant. ro, unul dintre cei mai mari retaileri online din Romania, vor putea incepand de luni, 7 decembrie, sa comande produsele si cu livrare prin cele 628 de oficii postale ale Postei Romane, in urma unui parteneriat recent semnat intre cele doua companii. Contractul cu elefant. ro face parte din strategia Postei de a-si extinde cota de piata pe segmentul comertului online, primul astfel de acord fiind semnat in 2015 cu cel mai mare retailer online eMag.

Simona Halep: A fost unul dintre cei mai dificili ani din viata noastra Adevaratii super eroi ai acestui an, totusi, sunt asistentii medicali care lupta pentru noi in fiecare zi

Simona Halep, numarul doi mondial, a scris un mesaj emotionant pe retelele sociale, in cursul zilei de vineri. Jucatoarea romana de tenis a afirmat ca 2020 a fost unul dintre cei mai grei ani din viata.

Vanzari cu 80% mai mari pentru Bonami de Black Friday

In cele doua perioade cu promotii, Bonami a reusit vanzari cu 80% mai mari in Romania . Veniturile totale realizate pe durata promotiilor, incluzand si Cyber Monday, s-au ridicat la 6 milioane de euro, piata din Romania aducand 800. 000 euro, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Klaus Iohannis: Nicusor Dan mi-a prezentat cele mai mari probleme pe care le-a gasit de la preluarea mandatului Primaria Generala gaseste in Guvern un partener solid si problemele Capitalei vor putea fi rezolvate intr-un termen rezonabil

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a precizat sambata, la capatul unei intalniri cu Nicusor Dan, ca primarul general al Capitalei i-a prezentat problemele cele mai grele, cele mai mari pe care le-a.

Cei mai cunoscuti criminali romani cazurile care au tinut tara intreaga in suspans

De-a lungul timpului, au existat crime ce au socat milioane de romani. Oamenii legii erau mereu pregatiti, dar asta nu inseamna ca ei erau in siguranta. Avand de-a face cu astfel de oameni, trebuie sa fii mereu cu ochii in patru cand esti pe urmele lor. in continuare, va vom prezenta cei mai periculosi criminali .

Ugur Sahin, fondatorul BioNTech, a ajuns printre cei mai bogati oameni din lume. Ce avere are

Ugur Sahin, cofondator al companiei biofarmaceutice germane BioNTech, care a dezvoltat impreuna cu Pfizer vaccinul anti-Covid-19, este unul dintre cei mai bogati 500 de oameni din lume, avand o avere estimata la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )